Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στη Γαλλία από τις λεπτομέρειες που περιελάμβανε το σημείωμα αυτοκτονίας ενός πρώην στρατιωτικού αστυνομικού που ήταν καταδικασμένος για φόνους και σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο Φρανσουά Βεροβέ ομολόγησε στο σημείωμα ότι ήταν ο ένας κατά συρροή δολοφόνος και ήταν εκείνος που βρισκόταν πίσω από αρκετούς βιασμούς και δολοφονίες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1980.

Ο 59χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν ένας serial killer ενώ η αστυνομία τον είχε κλείσει στη φυλακή για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 11χρονου το 1986. έκλεισε για εγκλήματα, όπως βιασμό και δολοφονία ενός 11χρονου το 1986, σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien.

Ο Βεροβέ αυτοκτόνησε την Τετάρτη 29/9 με μια θανατηφόρα δόση φαρμάκου, αφού είχε κάνει μια εξέταση DNA που θα μπορούσε να τον συνδέσει με όλα αυτά τα άλυτα εγκλήματα που δεν είχαν εξιχνιαστεί για χρόνια.

Η υπόθεση φέρνει στο μυαλό τους 2 πρώτους serial killers στην Ελλάδα ενώ μπορείτε να διαβάσετε και για το φονικό σεργιάνι του Καζάκου που έβγαινε τα βράδια και κυνηγούσε μετανάστες με το όπλο του.

Το φονικό που οδήγησε στη σύλληψή του
Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, ο οποίος ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, ανέφερε στο σημείωμά του ότι κατά τη διάρκεια του της δολοφονικής μανίας του «δεν ήταν καλά» το οποίο τελείωσε κάπου στη δεκαετία του που προφανώς τελείωσε τη δεκαετία του 1990, αλλά συμπλήρωσε ότι μετά από αυτό το διάστημα είχε βελτιωθεί.

Ο Βεροβέ που είχε χαρακτηριστεί ως «ο άνθρωπος με τα σημάδια» πιστεύεται ότι βρίσκεται πίσω από τον βιασμό και τη δολοφονία της 11χρονης Σεσίλ Μπλοχ το 1986 στο Φουντενμπλό σύμφωνα με το BBC. Το πτώμα της κοπέλας βρέθηκε μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου ζούσε η οικογένειά της.

Ένας μάρτυρας είπε ότι έπεσε πάνω σε έναν άνδρα στο ασανσέρ την ημέρα της δολοφονίας, ο οποίος είχε σημάδια στο δέρμα του, οδηγώντας στο παρατσούκλι του. Το σκίτσο ενός καλλιτέχνη με το πρόσωπο του υπόπτου κρεμόταν στους τοίχους του τοπικού αστυνομικού τμήματος για δεκαετίες, ανέφερε το BBC.

Ο άνδρας στο ασανσέρ είπε στον μάρτυρα να έχει μια «πολύ, πολύ καλή μέρα», είπε ο μάρτυρας σε συνέντευξή του στο Sud Ouest το 2015.

Το DNA συνέδεσε το «The Pockmarked Man» με άλλα εγκλήματα, όπως διπλή δολοφονία του 1987, δολοφονία της 19χρονης Karine Leroy το 1994 και έξι βιασμούς με θύματα μόλις 11 ετών, ανέφεραν αναφορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here