Υπό κράτηση βρίσκεται στην Παραγουάη ο θρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής, Ροναλντίνιο, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία απόπειρας εισόδου στη χώρα με πλαστό διαβατήριο.

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στην Παραγουάη με την κατηγορία ότι είχε στην κατοχή του πλαστό διαβατήριο, κάτι που έγινε αντιληπτό κατά την άφιξή του στην Ασουνσιόν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Nacion», όταν ο διάσημος Βραζιλιάνος και ο αδελφός του Ρομπέρτο Ασίς έφθασαν στο αεροδρόμιο, η αστυνομία, κατά τον έλεγχο, διαπίστωσε ότι τα διαβατήρια τους ήταν πλαστά και ανέγραφαν υπηκοότητα Παραγουάης.

Μάλιστα το δικαστήριο της Παραγουάης αποφάσισε την παράταση της κράτησης του Ροναλντίνιο και του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς, χαρακτηρίζοντας τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο ως ύποπτο φυγής.

Οι δικηγόροι των δύο Βραζιλιάνων ζήτησαν την αποφυλάκισή τους, χωρίς όμως να γίνει δεκτό αυτό, αλλά ούτε καν το αίτημά τους για κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη φυλακή μαζί με πολιτικούς κι αστυνομικούς που αντιμετωπίζουν κατηγορίες διαφθοράς, όπως και εμπόρους ναρκωτικών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here