Φρικιαστικό θάνατο βρήκαν δύο άνδρες σε Tesla, που έδειξαν υπερβολική εμπιστοσύνη στην τεχνολογία. Το Tesla στο οποίο επέβαιναν και βρισκόταν στον αυτόματο πιλότο, με κανέναν από τους δύο να μην κάθεται στη θέση του οδηγού, έπεσε πάνω σε δέντρο στο Χιούστον και τυλίχθηκε στις φλόγες. Στη φωτιά απανθρακώθηκαν και οι δύο άτυχοι άνδρες.

Το πλήρως ηλεκτρικό Tesla Model S του 2019 έπεσε στο δέντρο το βράδυ του Σαββάτου, αφού, όπως προέκυψε από την έρευνα, κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.

Οι πυροσβέστες που κλήθηκαν στο σημείο χρησιμοποίησαν 32.000 γαλόνια νερού για να καταφέρουν να κατασβέσουν τη φωτιά ύστερα από τέσσερις ολόκληρες ώρες, καθώς οι μπαταρίες αναζωπυρώνονταν συνεχώς.

Μάλιστα, αναγκάστηκαν να τηλεφωνήσουν και στην εταιρία του Ίλον Μασκ για να ζητήσουν οδηγίες για την κατάσβεση της φωτιάς στις μπαταρίες του.

Οι δε διασώστες που περισυνέλεξαν τα απανθρακωμένα πτώματα διαπίστωσαν ότι κανείς από τους δύο επιβάτες, που ήταν άνω των 50 ετών, δεν καθόταν στη θέση του οδηγού: Ο ένας βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και ο άλλος στο πίσω κάθισμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here