Ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο απεικονίζει ένα άνδρα που κραδαίνει στα χέρια του μία βαλλίστρα κι απειλεί  να δολοφονήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα  Sun, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός 19χρονου που προσπάθησε να εισβάλει στο παλάτι του Ουίνδσορ.

Ο ύποπτος νεαρός άνδρας, οπλισμένος με βαλλίστρα, που συνελήφθη όταν επιχείρησε να εισβάλει στο Κάστρο του Ουίνδσορ τέθηκε υπό κράτηση αφού υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Πιστεύεται μάλιστα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο με τον μασκοφόρο στο βίντεο.

Ο επονομαζόμενος Jaswant Singh Chail ανάρτησε το βίντεο στο Snapchat ανήμερα των Χριστουγέννων, αφού το είχε επεξεργαστεί ώστε να μην ακούγεται η πραγματική φωνή του, ενώ φορά μαύρη φόρμα, κουκούλα και λευκή μάσκα, μια εμφάνιση που φαίνεται ότι εμπνεύστηκε από το κινηματογραφικό Star Wars.

«Λυπάμαι. Λυπάμαι για αυτό που έκανα και για αυτό που πρόκειται να κάνω. Θα επιχειρήσω να δολοφονήσω τη Βασίλισσα Ελισάβετ της Βασιλικής Οικογένειας. Πρόκειται για μια πράξη εκδίκησης για εκείνους που πέθαναν στην σφαγή του 1919 στο Τζαλιανβάλα Μπαγκ. Εκδικούμαι επίσης για όσους έχασαν τη ζωή τους, ταπεινώθηκαν ή έπεσαν θύματα διακρίσεων εξαιτίας της φυλής τους. Είμαι Ινδός Σιχ. Το όνομά μου είναι Jaswant Singh Chail, το όνομά μου είναι Darth Jones», αναφέρει στο βίντεο ο μασκοφόρος.

Μαζί με το παραπάνω βίντεο, ένα μήνυμα εστάλη επίσης στο Snapchat, στο οποίο έλεγε: «Ζητώ συγγνώμη σε όλους όσους αδίκησα ή είπα ψέματα. Αν έχετε λάβει αυτό το μήνυμα τότε ο θάνατός μου είναι κοντά. Παρακαλώ μοιραστείτε το μήνυμα με όποιον μπορείτε και στείλτε το σε όσους ενδιαφέρονται».

Ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο απεικονίζει ένα άνδρα που κραδαίνει στα χέρια του μία βαλλίστρα κι απειλεί  να δολοφονήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα  Sun,…

 

zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here