Σάλτο μορτάλε για έναν άνδρα στη Βηρυτό. Βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήγε να βουτήξει από γκρεμό 36 μέτρων και έπεσε πάνω σε τουριστικό σκάφος. Τραυματίστηκε και ο καπετάνιος του πλοιάριου.
Τελευταία έμελλε να αποβεί στη Βηρυτό η βουτιά ενός άνδρα από τη Συρία να βουτήξει από ύψος 36 μέτρων την Κυριακή (06.06.2021). Αντί για τη θάλασσα «προσγειώθηκε» πάνω στο τουριστικό σκάφος με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει βίντεο με τη σκηνή της θανάσιμης βουτιάς, ο Σύρος Φαχντ Ιμπραήμ Τζαμίλ Αλ – Λάκμα πήδηξε από τους βράχους του Ραουσέ, που είναι γνωστοί και ως «Βράχοι των Περιστεριών».

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, ο άτυχος άνδρας δεν άκουσε τις απεγνωσμένες φωνές ατόμων που βρίσκονταν σε βάρκες κάτω από το σημείο που στεκόταν να προσέξει γιατί περνούσε ένα τουριστικό σκάφος.

Δυστυχώς, έκανε τη βουτιά από τον πανύψηλο γκρεμό, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Βηρυτός: Το τραγικό timing
Το τουριστικό σκάφος, όπως εξηγεί η Daily Mail, έβγαινε από μία σπηλιά, με αποτέλεσμα ο Σύρος να μην προλάβει να δει το πλοιάριο και ο συγχρονισμός να αποβεί μοιραίος.

Ο άτυχος άνδρας χτύπησε με το κεφάλι πάνω στο τουριστικό σκάφος με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα. Η πρόσκρουση προκάλεσε και τον τραυματισμό του καπετάνιου του σκάφους, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε άγνωστη κατάσταση…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ