ΑρχικήΠάργαΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ: Θέλω να σταθώ δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της...

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΚΟΥΜΑΣ: Θέλω να σταθώ δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της Ηπείρου!! Θέλω να στηρίξω τον αγώνα και τις προσπάθειες τους, με όλη μου την καρδιά!!

Δημοσιεύθηκε:

Ο Αχιλλέας Γκούμας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας με την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη του Αλ.Καχριμάνη.
Το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου, κ.Γκούμα αναφέρει τα εξής:
Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του επικεφαλής της παράταξης 《ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ 》περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη να συμπορευθώ μαζί του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019.
Η απόφαση μου, βασίστηκε σε έναν ουσιαστικό λόγο με τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, μας δένει η κοινή πίστη στην δύναμη του πρωτογενούς τομέα για την Ανάπτυξη της Ηπείρου.
Ο Περιφερειάρχης στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου, σε εκείνους που αγωνίζονται στο χωράφι, στο στάβλο, στο θερμοκήπιο για να βγάλουν το ψωμί τους. Αυτό στάθηκε αρκετό για μένα να δεχτώ να είμαι μαζί του σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα.
Ασχολούμενος χρόνια σαν γεωπόνος στο Δήμο Πάργας και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες, τα προβλήματα, αλλά, πιστεύοντας ακράδαντα ότι υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για την ανάπτυξη του, αρκεί να αξιοποιηθούν σωστά και μεθοδικά.
Αποφάσισα ότι δεν πρέπει να μείνω αδρανής. Βρίσκεται σε εξέλιξη από την περιφέρεια Ηπείρου μια σειρά ουσιαστικών πρωτοβουλιών για την στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου και την διάθεση μου να προσφέρω στον τόπο μας, μπορώ να συμβάλλω και να ενισχύσω αυτήν την προσπάθεια.
Θέλω να σταθώ δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο της Ηπείρου. Θέλω να στηρίξω τον αγώνα και τις προσπάθειες τους, με όλη μου την καρδιά γιατί πιστεύω ότι η αγροτο-κτηνοτροφία είναι τομέας με πολλά περιθώρια ανάπτυξης, αλλά αδικαιολόγητα παραγκωνισμένος μέχρι σήμερα σε όλη την Ελλάδα.
Με αυτές τις προθέσεις, με αυτές τις σκέψεις, με αυτόν καθαρά το στόχο θα συμμετάσχω στον εκλογικό αγώνα ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Αλέξανδρου Καχριμάνη.
Βιογραφικο
ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ Γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 01/01/1977. Είναι νυμφευμένος με την Γκότση Θεοδώρα του Δημητρίου, και έχει μια κόρη 10 ετών. Γονείς του είναι ο Νικόλαος Γκούμας και η Ευαγγελία Παππά – Γκούμα. Αδερφή του η Μαρία Γκούμα. Αποφοίτησε απο το Λύκειο Καναλακιου. Υπηρέτησε τη θητεία του στο πεζικό. Σπούδασε στα ΑΤΕΙ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ στην Άρτα. Από το 2002 διατηρεί επιχείρηση γεωργικών εφοδίων στη γενέτειρά του το Καναλακι.

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα