Ο συνδυασμός «Δημοτική Ενωτική Πορεία» για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατατέθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας,

Η κατάθεση της υποψηφιότητας έγινε από τον επικεφαλής κ. Αντώνη Νάστα, που συνοδευόταν από τους υποψηφίους του, αλλά και άλλους στενούς του συνεργάτες.

Ο επικεφαλής της «Δημοτική Ενωτική Πορεία» διαμόρφωσε το ψηφοδέλτιο της παράταξης με ανθρώπους που επέλεξε προσωπικά ο ίδιος, δημιουργώντας ένα πλήρες ψηφοδέλτιο με νέους και έμπειρους ανθρώπους που προέρχονται όλοι από την κοινωνία των πολιτών.

 

Ο κ. Νάστας μιλώντας στο Fanaripress.gr αναφέρει:

Είμαι περήφανος για το ψηφοδέλτιο που καταθέσαμε, καθώς αποτελείται από καταξιωμένα άτομα με δράση στην τοπική κοινωνία.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το ψηφοδέλτιό μας χαρακτηρίζεται από μια ευρεία ανανέωση, με μεγάλο αριθμό νέων ηλικιακά στελεχών, που συνδυάζουν γνώσεις, ικανότητα, καινοτόμα αντίληψη και διάθεση για δουλειά.

Ταυτόχρονα, έμπειρα και δοκιμασμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης, του επαγγελματικού και κοινωνικού στίβου, πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό μας.

Ερχόμαστε με διάθεση να συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια, ελπίδα και προοπτική στον Δήμο μας.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο Νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Με κλίμα αισιοδοξίας και ομόνοιας , καλούμε όλους τους δημότες να επιλέξουν με την ψήφο τους εκείνους που θα υπηρετήσουν τις αξίες, τα συμφέροντα και το μέλλον του Δήμου μας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ