ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΦΙΛΕΣ/ΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΦΙΑΣΜΕΝΕΣ/ΟΙ.
“Ουδέν καλόν αμιγές κακου” ή και το αντίστροφο ισχύει σχεδόν πάντα.

Το λέγω αυτό γιατί αν επισκευθείτε σημερα το ΑΘΛΗΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ, θα χαρείτε με το κλειστό γυμναστήριο, αλλά θα σας καταλάβει θλίψη με την κατάσταση των άλλων εγκαταστάσεων.

Περπατώντας μπορεί να τραυματιστείτε σοβαρά στα ακάλυπτα φρεάτια, (φώτο) να σκαλώσετε στις κατεστραμένες μπασκέτες (φώτο) που τις έκρυψαν λόγω εγκαινίων. Να δείτε τα διαλυμένα wc του θεάτρου, τους κατεστραμένους ηλεκτρικούς πίνακες κλπ.

Πολλές χιλιάδες ευρώ ζημιές, επειδή ο Δήμος δεν φρόντισε να διαφυλάξει την περιουσία του περιφράσσοντας την.

Υπάρχει και ακόμα ένα “καλο”. Ο Μάκης που ενοικιάστε το βανδαλισμένο αναψυκτήριο, το επισκεύασε και το εξόπλισε ώστε να γίνει λειτουργικό.

Έτσι σε συνδυασμό με την παιδική χαρά θα μπορούν οι επισκέπτες και οι αθλητές, να απολαύσουν τον καφέ, το αναψυκτικό τους, το σάντουιτς κλπ.

Οι εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο, πέραν της χρήσης από τους δημότες μας, είναι ικανές να φιλοξενήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος ΝΟΙΚΟΚΎΡΗΣ και ΦΊΛΟΣ του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. (που έρχεται οσονούπω).

Εκεί υπάρχουν και χρήζουν επισκευών, 4 γήπεδα τένις, 2 γήπεδα μπάσκετ και γήπεδο ποδοσφαίρου, που ολοκληρώνουν τις εγκαταστάσεις.

Όμορφη μέρα να έχουμε φιλες/οι μου.

ΥΓΕΙΑΝ ΈΧΩ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΔΙ ΥΜΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ