ΑρχικήΠάργαΑκόμα ένας σκύλος νεκρός από φόλα στην Πάργα! (Σκληρές Εικόνες)

Ακόμα ένας σκύλος νεκρός από φόλα στην Πάργα! (Σκληρές Εικόνες)

Δημοσιεύθηκε:

Φρικτό θάνατο από φόλα βρήκε ακόμα ένας αδέσποτος σκύλος στην περιοχή κοντά στη Φαλόπα Πρέβεζας και σύμφωνα με τη Σοφία – Θέμιδα Δούρβα, που είναι πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Προστασίας Ζώων στην Πάργα «ΖΩΗ», το ζώο παρά το γεγονός ότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από φιλόζωους τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με την κα Δρούβα όσο η τουριστική περίοδος πλησιάζει η εκκαθάριση των αδέσποτων από τους ντόπιους με φόλες γίνεται ολοένα και πιο συστηματική.

Άλλωστε στις 15 Φεβρουαρίου βρέθηκαν δηλητηριασμένα ζώα στην περιοχή Αμμουδιά και στο Καναλλάκι ενώ στις 13 Φεβρουαρίου η ίδια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία για τη μαζική δηλητηρίαση γατιών στην Αγιά, αφού μέσα σε μερικές ημέρες περίπου 15 γάτες δηλητηριάστηκαν με φόλες, που ήταν σαρδέλες ανακατεμένες με κάποια χημική ουσία.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στην Πάργα δεν λειτουργεί ούτε ιδιωτικό κτηνιατρείο ούτε δημοτικό και ο πλησιέστερος κτηνίατρος είναι στο Καναλλάκι που βρίσκεται σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από εκεί ή στην πόλη της Πρέβεζας που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από την Πάργα… Έτσι τα ζώα τα οποία έχουν δηλητηριαστεί έχουν ελάχιστες ελπίδες να σωθούν ακόμα και αν τα βρουν εγκαίρως.

 

Τελευταία νέα

Spiroulina PLATENSIS: η ιδανική τροφή για κάθε vegan ή vegetarians

Η Spiroulina PLATENSIS έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων… Έχει, όμως, κι ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό:...

Ιωάννινα: Μαθητής έπεσε από ύψος 6 μέτρων όταν υποχώρησε περίφραξη σχολείου

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα – κατέληξε 15χρονος μαθητής στο...

Με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη κανονικά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απαλλάσσει τον...

Ψήφισαν νόμο για το νερό που δεν μπορεί να εφαρμοστεί – «Άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο του νερού η Ένωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης

Στη συνέντευξη Τύπου η Ενωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης «άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: