Ακόμα μια σημαντική διάκριση για το Μουσείο Ελιάς και Λαδιού και Κέντρο Γευσιγνωσίας Paragaea στην Πάργα

Το Paragaea με την γαστρονομική του δραστηριότητα “Cooking Experience”
κατέκτησε το Bronze Award​ στην κατηγορία Γαστρονομικός Τουρισμός στα βραβεία
Tourism Awards 2018. ​

Η τρίτη θέση σε όλη την Ελλάδα είναι πολύ σημαντική και
σπουδαία για εμάς προσωπικά αλλά και για τον τουρισμό της περιοχής ο οποίος αποκτά
ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Ο θεσμός των Tourism Awards ​είναι από τους σημαντικότερους και πιο αξιόπιστους
στην χώρα μας και παρακάτω παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το επίσημο Δελτίο
Τύπου του θεσμού:

“Σε μια εποχή που η ποιοτική ανάπτυξη του τουρισμού αποτελεί εθνικό στόχο της
Ελλάδας, οι εταιρείες που βραβεύτηκαν στα φετινά Tourism Awards λειτουργούν ως
πολύτιμα παραδείγματα καινοτόμων υπηρεσιών, εμπλουτισμού του τουριστικού
προϊόντος και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Περισσότερα από 700 στελέχη και προσωπικότητες του κλάδου τίμησαν με την παρουσία
τους την τελετή απονομής των Tourism Awards η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20
Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Την τελετή χαιρέτισαν ο
Χαράλαμπος Καρίμαλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, η Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματέας
του Υπουργείου Τουρισμού και ο Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Στο διαγωνιστικό μέρος, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 30μελή ανεξάρτητη
κριτική επιτροπή με πρόεδρο τη Μάγια Τσόκλη. Ανάμεσά τους, πανεπιστημιακοί,
subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα
της φιλοξενίας όπως οι: Γιάννης Μπουτάρης, Dr. Dimitrios Diamantis, Μαρία Μάρακα,
Διονύσης Σοτοβίκης, Λευτέρης Λαζάρου, Δρ. Μαριάννα Σιγάλα και Κωνσταντίνος
Λαζαράκης.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here