Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Πάργας σχετικά με ενδεχόμενη μετακίνηση Ιατρού του ΚΥ Καναλακίου στην Κεφαλονιά.

Ο Δήμαρχος Πάργας κ. Ζαχαριάς σε επιστολή προς στον Διοικητή 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλλη, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του στην ενδεχόμενη μετακίνηση Ιατρού του Κ.Υ. Καναλακίου.

Τονίζει ότι μια τέτοια κίνηση, θα οδηγήσει στην περαιτέρω αποδυνάμωση του Κ.Υ. Καναλακίου, ενώ ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η πλήρης στελέχωση τόσο του Κ.Υ. Καναλακίου, όσο και του Κ.Υ. Πάργας.

 

Θέμα: Μετακίνηση Ιατρού από Κέντρο Υγείας Καναλακίου

Αξιότιμε κύριε Διοικητά

Έπειτα από δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ, ενημερωθήκαμε ότι ζητήθηκε από την  υπηρεσία σας Ιατρός του Κέντρου Υγείας Καναλακίου να μετακινηθεί για 10 ημέρες σε δομές υγείας του Νομού Κεφαλονιάς.

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την κίνηση αυτή, στην περίπτωση που ευσταθεί η πληροφορία, με δεδομένο ότι θα οδηγήσει στην περαιτέρω αποδυνάμωση του Κ.Υ. Καναλακίου

Στόχος της Δημοτικής Αρχής από την ανάληψη των καθηκόντων της, αλλά και όλων των δημοτών,  είναι η πλήρης στελέχωση τόσο του Κ.Υ. Καναλακίου, όσο και του Κ.Υ. Πάργας με σκοπό την καθημερινή εφημερία τους, ώστε να εξυπηρετηθούν με τον ορθότερο τρόπο οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της περιοχής μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ