ΑρχικήΠάργαΑντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ: Σύντομα θα έχουμε εγκατάσταση ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο Πρεβέζης.

Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ: Σύντομα θα έχουμε εγκατάσταση ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο Πρεβέζης.

Δημοσιεύθηκε:

Παρουσία του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, Μίλτου Μυλωνά και του Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας (Ηπείρου, Λευκάδας, Κέρκυρας) , Βασίλη Παπαδιώτη, οι διασώστες μας έκοψαν την πίτα τους με την ευχή μιας ήσυχης και με λιγότερα περιστατικά, χρονιάς.

Ο αντιπρόεδρος κ. Μυλωνάς επιβεβαίωσε την είδηση για το ξεκίνημα των αεροδιακομιδών από το αεροδρόμιο του Ακτίου. Συγκεκριμένα είπε:

“Έγινε μία τεράστια προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια για την εξασφάλιση πολλών πραγμάτων.

Το μεγαλύτερο στοίχημα που έχει κερδηθεί για το ΕΚΑΒ είναι ότι δεν κινδυνεύει πλέον να πωληθεί μια και οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές των τελευταίων χρόνων το οδηγούσαν προς τα εκεί.

Το 2013 είχε ξεκινήσει η πώληση του ΕΚΑΒ και οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία.

Το σημαντικότερο για την περιοχή είναι ότι φέτος το καλοκαίρι δίνουμε ένα μεγάλο αγώνα να κερδίσουμε το στοίχημα που είναι ότι θα ξεκινήσουν οι αεροδιακομιδές από το Άκτιο για όλα τα περιστατικά που χρειάζονται περαιτέρω αντιμετώπιση.

Είναι η πρώτη φορά επίσης στην ιστορία του ΕΚΑΒ που όλα τα ασθενοφόρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε σημαντικό αριθμό, καθώς επίσης θα υπάρξει και ενίσχυση σε προσωπικό. Θέλω να ανακοινώσω επίσης και κάτι για το γειτονικό σας νομό.

Πολύ σύντομα θα έχουμε εγκατάσταση του νέου τομέα του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο Πρεβέζης ώστε να εξυπηρετούνται τα περιστατικά μέχρι και την Ηγουμενίτσα”.

O εκπρόσωπος του Σωματείου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ της 7ης Περιφέρειας, Αλέξανδρος Ζέρβας, αναφέρθηκε στην έλλειψη προσωπικού αλλά και γενικότερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι…

Για καλό επίπεδο στο ΕΚΑΒ μίλησε ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας , Βασίλης Παπαδιώτης , τονίζοντας ότι το όραμά του για κέντρο αεροδιακομιδών το Άκτιο, επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν δόθηκε τιμητική πλακέτα στο διασώστη , Χρήστο Μωραϊτη για την 30χρονη προσφορά του στο ΕΚΑΒ μια και σε λίγους μήνες συνταξιοδοτείται…

Τυχερή της βραδιάς μια και βρήκε το φλουρί ήταν η διασώστρια, Γιολάντα Μπενάτση . Το δώρο , τι άλλο, τριήμερο ρεπό… Και του χρόνου

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: