Σοκ έπαθε μια καμαριέρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάργας όταν μπήκε σε δωμάτιο για να καθαρίσει και βρήκε ξεχασμένο έναν δονητή. Η καμαριέρα έστρωνε το κρεβάτι όταν ξαφνικά ανάμεσα στα σεντόνια βρήκε τον δονητή… και μάλιστα με τις μπαταρίες τελειωμένες. Η πελάτισσα και τουρίστρια του ξενοδοχείου είχε ξεχάσει το «εργαλείο» της με το οποίο πέρασε δυο ξεχωριστές νύχτες.

Η τουρίστρια ενώ συνέχισε τις διακοπές της στην Λευκάδα συνειδητοποίησε ότι της λείπει η… ηδονή. Τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο και ρώτησε αν… ξέχασε κάτι. Και βέβαια η υπάλληλος της ρεσεψιόν της είπε ότι όντως… κάτι ξέχασε και ότι είναι σε ασφαλές σημείο μέχρι να έρθει να το πάρει. Κανείς βέβαια δεν ανέφερε τη λέξη “δονητής”», μας είπε καμαριέρα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Σχεδόν κάθε μέρα, εκατομμύρια αντικείμενα ξεχνιούνται στα δωμάτια των ξενοδοχείων από βιαστικούς ή αφηρημένους ταξιδιώτες! Κινητά τηλέφωνα, ρούχα, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά και μερικά πράγματα που ξεπερνούν την λογική και τη φαντασία στο ανθρώπινου νου.

Το πιο συνηθισμένο «εύρημα» σε ξενοδοχεία είναι τα γυναικεία εσώρουχα. Όμως κατά καιρούς έχουν βρεθεί και ανδρικά εσώρουχα. Όσο για «αποδείξεις» ερωτικών περιπτύξεων; Τα προφυλακτικά είναι επίσης ένα συνηθισμένο εύρημα από τις καμαριέρες των ξενοδοχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ