Χθες, 31 Αυγούστου 2019, μέσα στον κατάμεστο αύλειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου του Καναλακίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Πάργας των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων , εκτός του δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Κατσούκη, του οποίου η απουσία προκάλεσε αίσθηση, προερχόμενος από τον συνδυασμό ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Σύμφωνα με έγκυρες και πολύ καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες του fanaripress.gr Πρέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος,  κ. Κώστας Σωτηρίου, δικηγόρος στο επάγγελμα,καταγόμενος από το Καστρί, ο οποίος θα διαδεχθεί τον επί πολλά έτη στη θέση αυτή καθηγητή κ. Νίκο Σμπόνια.

Αντιπρόεδρος του προεδρείου του Δημ. Συμβουλίου θα οριστεί ο πρώην Δήμαρχος κ. Αντώνης Νάστας, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας.

Αντιδήμαρχος από τη δημοτική ενότητα Πάργας θα οριστεί ο παργινός επιχειρηματίας κ. Σπύρος Πιτσαρός και από τη δημοτική ενότητα Φαναρίου όπως είχε δημοσιευτεί και πριν από λίγες ημέρες έχει κλειδώσει το όνομα της δημοτικής συμβούλου από το Καστρί, κ.Φρόσως Κοντοδήμα, πολιτκός μηχανικός στο επάγγελμα.

Έντονα κυκλοφορεί το όνομα του κ. Μιχάλη Χαλκιά, ως τρίτος Αντιδήμαρχος , ενώ έχει κλειδώσει η συνεργασία με τον κ. Φώτη Νάκια, ο οποίος και θα καταλάβει την τέταρτη θέση του Αντιδημάρχου.
Αυτό που πρέπει να τονιστεί ως πρώτο σχόλιο από τη νέα σύνθεση των αξιωμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας φαίνεται ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από το Καστρί (Κώστας Σωτηρίου και Φρόσω Κοντοδήμα) θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο νέο δημοτικο έργο. θα κληθούν να ξεκινήσουν και να βάλουν τις βάσεις των προγραμματικών δεσμεύσεων της παράταξής τους.

Τα ισχυρά χαρτιά λοιπόν για τον νεοκλεγέντα δήμαρχο κ. Νίκο Ζαχαριά προέρχονται από το Καστρί.

Για κάθε νεότερη είδηση σχετικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων αλλά και όσα ειπώθηκαν στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου το fanaripress. gr θα ακολουθήσουν άμεσα νέα δημοσιεύματα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ