Τα βιολογικά προϊόντα ήρθαν… για να μείνουν! Όλο και περισσότεροι καταναλωτές αγοράζουν προϊόντα που παράγονται με φυσικές ουσίες και διαδικασίες. Η βιολογική διατροφή είναι πια στην ζωή μας όχι από μόδα αλλά από ανάγκη. Τα βιολογικά προϊόντα, δηλαδή οι τροφές βιολογικής γεωργίας, αποκτούν όλο και περισσότερους νέους οπαδούς.

Το γιατί είναι προφανές. Ο συνέπειες των διαφόρων χημικών ουσιών που προστίθενται στην τροφή μας (σε κάθε τροφή μας) έχουν γίνει πλέον γνωστές και είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες. Ο καταναλωτής δεν αναρωτιέται πλέον για την επίδραση όλων αυτών στην υγεία του. Ξέρει.

Συγκρίνοντας βιολογικά τρόφιμα με τα αντίστοιχα συμβατικά, εύκολα διαπιστώνουμε τα προτερήματα των πρώτων και τα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία μας κάθε φορά που τα καταναλώνουμε.  Η απουσία φυτοφαρμάκων και άλλων χημικών από τα βιολογικά τρόφιμα είναι ο σπουδαιότερος λόγος για να τα εντάξει κάποιος στην καθημερινή διατροφή του. Το αγοραστικό κοινό των βιολογικών προϊόντων μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο και έχει μεγάλη σημασία οι αγορές να γίνονται από καταστήματα που εμπιστευόμαστε.

Το BioFan Market στο Καναλάκι δίνει μεγάλη προτεραιότητα στη σωστή και ισορροπημένη διατροφή που σέβεται το περιβάλλον και προασπίζει την υγεία του οργανισμού μας. Διαθέτει βιολογικά προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει μέσα από την μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων όπως ζυμαρικά, σνακς, ελαιόλαδα, βότανα, Ενεργειακά Ροφήματα, Αιθέρια έλαια, Super Foods, Χυμοί, Μπαχαρικά, Ξηροί Καρποί, Άλευρα και δημητριακά, Αποξηραμένα Φρούτα, Μελισσοκομικά Προϊόντα, ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ – CBD, Ρύζι – Όσπρια, Αναψυκτικά, Σαπούνια, Κρασιά, και πολλά άλλα ακόμα προϊόντα.

Στόχος του BioFan Market στο Καναλάκι είναι να παρέχει κορυφαίες αγοραστικές εμπειρίες, ώστε κάθε επίσκεψη στο κατάστημα να είναι για τον καταναλωτή εύκολη, πρακτική και συνάμα ουσιαστική.  Έτσι, μπορεί να μας παρέχει μια μοναδική ποικιλία βιολογικών τροφίμων που προέρχονται από ένα υγιές έδαφος και παράγονται με ορθές πρακτικές που σέβονται την ισορροπία των οικοσυστημάτων του πλανήτη.

Αγοράζουμε βιολογικά σημαίνει αγοράζουμε ποιότητα και υγεία. Στηρίζουμε την φύση, διατηρούμε την βιοποικιλότητα του περιβάλλοντος και την καθαρότητα του υδροφόρου ορίζοντα και της ατμόσφαιρας. Συμβάλλουμε, με τον τρόπο μας, σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ανακαλύψτε τα στο κατάστημα στην οδό Κύπρου, 15 Καναλάκι στον πεζόδρομο έναντι του εμπορικού.  Τηλέφωνο: 6946014690

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ