Δεν έχουν …ιερό και όσιο ορισμένοι gay που έρχονται διακοπές στην Ελλάδα και οι οποίοι δεν περιορίζονται στις συνηθισμένες σχέσεις.

Όπως αναφέρει αναγνώστης του Fanaripress.gr ο οποίος δείχνει να γνωρίζει καλά, πράγματα και καταστάσεις, ένα καλά οργανωμένο gay όργιο έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες, αργά το βράδυ στην παραλία του Βάλτου στην Πάργα.

Μέσω gay ιστοσελίδας γνωριμίας, οι ομοφυλόφιλοι από διάφορες χώρες της Ευρώπης έδωσαν ραντεβού στην κοσμοπολίτικη Πάργα, μετά από πρόσκληση Παργινού επιχειρηματία, γνωστός για τις ομοφυλοφιλικές τους τάσεις και σχέσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους σε ανελέητα όργια.

Οι gay άνδρες που διαμένουν σε διαφορετικά ξενοδοχεία της περιοχής, έδωσαν πριν λίγες μέρες ραντεβού αργά το βράδυ στην πολυσύχναστη και γνωστή παραλία της Πάργας στο Βάλτος και εκεί επιδόθηκαν σε όργια άνευ προηγουμένου.

Σύμφωνα με μαρτυρία στο Fanaripress.gr στο gay όργιο όπου και συμμετείχε ο και Παργινός επιχειρηματία που διατηρεί ξενοδοχείο στην περιοχή και συνοδευόταν από όλα τα σχετικά ηχητικά εφέ κράτησε μέχρι τις 4 τα ξημερώματα.

.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ