Στις δικαστικές αίθουσες αναμένεται να δοθεί η συνέχεια σε ένα μεγάλο σκάνδαλο με πολλές πτυχές στο οποίο εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα της Πάργας.

Το σκάνδαλο ξέσπασε προ διετίας, όταν η σύζυγος, γνωστή μεγαλοεπιχειρηματίας της Πάργας, ασχολούμενη με τον τουρισμό, ανακάλυψε ότι ο επί 35ετία σύζυγός της, που είχε υπηρετήσει και τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κορυφαία θέση, διατηρούσε φλογερή σχέση, τουλάχιστον από 10ετίας, με τη σύζυγο φιλικού τους ζεύγους.

Το ασυνήθιστο στην κλασική αυτή περίπτωση συζυγικής απιστίας είναι ότι ο σύζυγος της ερωμένης ήταν γνώστης ότι η γυναίκα του τον απατούσε με τον επιστήθιο φίλο του, χωρίς να ενοχλείται καθόλου, αφού μάλιστα ο εραστής της συζύγου του συνέβαινε να είναι και αδρός χρηματοδότης του.

Η απατημένη σύζυγος παραπονείται βέβαια, εκτός από την απιστία του συζύγου της, και για το γεγονός ότι αυτός χρηματοδοτούσε με μεγάλα ποσά τον σύζυγο της ερωμένης του, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή και την ανοχή του, κι ότι ακόμα τα ποσά αυτά τα αφαιρούσε κρυφά από τον δικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είχε εμπιστευθεί την διαχείριση.

Η ίδια παραπονείτσι μάλιστα ότι ο σύζυγός της, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη διαχείριση των τραπεζικών λογαριασμών της, εκτός από την χρηματοδότηση του απατημένου συζύγου, χρηματοδοτούσε αφειδώς και την ερωμένη του με γενναία ποσά από παράνομες αναλήψεις του από τους λογαριασμούς αυτούς.

Για όλα αυτά υπάρχουν σε εκκρεμότητα σωρεία δικών στα πολιτικά και στα ποινικά δικαστήρια, όπου η απατημένη σύζυγος κατέφυγε, προκειμένου να αναζητήσει τουλάχιστον τα δύο εκατομμύρια που έκαναν φτερά από τους λογαριασμούς της… Η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα στις δικαστικές αίθουσες!

 

 

 

epiruspost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ