Θύελλα αντιδράσεων από Παργινούς επιχειρηματίες προκάλεσαν οι δηλώσεις του δήμαρχου Πάργας κ. Ζαχαριά σε τηλεοπτική εκπομπή του mega ότι η πληρότητα στην Πάργα φτάνει το 100%.

«Η πληρότητα στα καταλύματα είναι 100%. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάς και συνέχισε «Μέσα στην Πάργα είναι δύσκολο να βρείτε κατάλυμα για το τριήμερο. Ίσως εκτός της Πάργας να είναι πιο εύκολο αυτή την περίοδο. 

Μάλιστα οι Παργινοί σε επικοινωνία που είχαν με το Fanaripress.gr δηλώνουν ότι η πληρότητα δεν ξεπερνά το 50%, και ότι μπορούν να βρουν δωμάτια ακόμα και τώρα λίγες μέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο.

Όπως αναφέρουν, ο δήμαρχος αυτήν την στιγμή δεν βοηθά με αυτά που λέει διότι αποτρέπει τους τουρίστες να κλείσουν δωμάτιο και να έρθουν στην Πάργα.

Οι Παργινοί καταγγέλλουν ότι ο δήμαρχος θα πρέπει να ενδιαφέρεται για την καθαριότητα της Πάργας, που παρά τις ενοχλήσεις τους προς το δήμο για να μαζεύονται τα σκουπίδια συχνότερα, οι κάδοι κάθε μέρα ξεχειλίζουν.

Η Νέα δημοτική αρχή του κ. Ζαχαρια ξεκίνησε με πολλά προβλήματα την θητεία της και μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις των τριών αντιδημάρχων, βλέπουμε με την συμπεριφορά της να προκαλεί αντιδράσεις στους κατοίκους.

Οι κάτοικοι είναι προβληματισμένοι και το βλέπουμε για πρώτη φορά σε μια δημοτική αρχή που δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here