Χαμός έγινε με την λήξη του αγώνα Ιόνιος- Καναλάκι το ντέρμπι δηλαδή των πρωτοπόρων του Βορείου ομίλου της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νικη με 66-68 αλλά ο μη καταλογισμός σύμφωνα με τους γηπεδούχους φάουλ πάνω στον Περούλη έφερε την έκρηξη με την λήξη του αγώνα.

Υπήρξαν επεισόδια με τον διαιτητή Λειβαδίτη να καταλήγει στο νοσοκομείο χτυπημένος και τον πρώτο διαιτητή Ντάγκα στην ασφάλεια.

Κρατήθηκαν δελτία, υποβλήθηκαν μηνύσεις και ένας… θεός ξέρει ποιο θα είναι το τέλος αυτής της ιστορίας. Φυσικά πολλά θα ξεκαθαρίσουν όταν γίνει γνωστή η έκθεση των διαιτητών.

Το Καναλάκι καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του, ότι χτυπήθηκε ο διαιτητής από αθλητές, αλλά και οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομαδας

“Η ομάδα μας πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις του ομίλου μας.
Δυστυχώς για εμάς η χαρά μας για την νίκη επισκιάστηκε από την αήθη επίθεση που δέχτηκε ένας από τους διαιτητές του αγώνα από τους αθλητές κυρίως αλλά και κάποιους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Και μάλιστα για μια φάση ξεκάθαρη και πέρα πάσης αμφιβολίας για την ορθότητα της απόφασης των διαιτητών.
Κατά τα άλλα η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας του Ιονίου απέναντι μας ήταν εξαιρετική.
Παρόλα αυτά θα θέλαμε με τον πλέον επίσημο τρόπο να καταδικάσουμε την συγκεκριμένη αλλά και οποιαδήποτε πράξη βίας, καθώς δεν πρεσβεύει σε καμία περίπτωση τις αξίες και τα ιδανικά τόσο του συλλόγου μας, αλλά και του αθλήματος.
Επίσης κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στον διαιτητή του αγώνα Στέλιο Λειβαδίτη που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στον τόπο του”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here