spot_img
ΑρχικήΠάργαΌχι άλλη πια εξαπάτηση των πολιτών του Φαναρίου και της Πάργας. Μήπως...

Όχι άλλη πια εξαπάτηση των πολιτών του Φαναρίου και της Πάργας. Μήπως πίσω από το “Νέο” κρύβεται το παλιό και φθαρμένο ;;

Δημοσιεύθηκε:

Αύριο διεξάγεται ο β΄ γύρος των δημοτικών εκλογών και στον Δήμο Πάργας, για να  κριθεί ποιος θα είναι ο δήμαρχος που θα χαράξει την πορεία και το δικό του  πρόγραμμα, σκιαγραφώντας το όραμά του που  έχει για τον τόπο του και που θα το ενσαρκώσει με έργα και δράση, με ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα ζωής στη νέα τετραετή δημοτική περίοδο.

  Όμως το κλίμα της τελευταίας εβδομάδας δεν είναι  καθόλου ευχάριστο, αντίθετα υποβαθμίζει τον πολιτικό πολιτισμό που θα έπρεπε να επικρατεί και δυστυχώς ακούγονται « μειωτικές δηλώσεις» και εκτυλίσσονται  «υπόγεια παιχνίδια- κακές συναλλαγές» που μόνο τιμητικές δεν είναι για τους πολίτες του Φαναρίου και της Πάργας.

Και ενώ δεν ολοκληρωθεί η εκλογή του νέου δημάρχου, πώς κάποιοι δηλώνουν δημόσια ότι θα καταλάβουν την τάδε θέση στη νέα δημοτική θητεία;

Αναρωτιέται ο κάθε ψηφοφόρος λοιπόν, πώς  δέχεται η  πλειοψηφούσα  «νέα» δημοτική ομάδα να καθοδηγείται από το «παλιό» ;

‘Οταν το σύνθημά της  είναι το νέο,  η καθαρότητα, το άφθαρτο,  η επιστημονική κατάρτιση των εκλεγμένων της δημοτικών  συμβούλων με  όραμα και διάθεση για δουλειά, η  αλλαγή του  τρόπου διοίκησης του Δήμου που θα ξεφύγει από το στατικό, το φθαρμένο, το συντηρητικό και θα φέρει το καινοτόμο, το σύγχρονο, μακριά από κρυφές συναλλαγές και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Δυστυχώς κάποιοι  από το περιβάλλον της δημοτικής  ομάδας του Νίκου Ζαχαριά δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να καθοδηγήσουν σαν μέντορες τους νέους δημοτικούς συμβούλους του, που δυστυχώς θα τους οδηγήσουν σε σκοτεινές ατραπούς.

 Είναι απογοητευτικό  να βλέπουμε ανθρώπους που ενώ  έχουν διατελέσει στις θέσεις αντιδημάρχου, ειδικών συμβούλων, επιστημονικών συνεργατών και έχει περάσει η εποχή τους.

Ο λαός του Φαναρίου τους έκρινε,  καθώς  άφησαν  τα δικά τους έργα  επί των ημερών τους και δυστυχώς εκείνοι είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα και επ’ουδενί λόγο   δεν θέλουμε την οπισθοδρόμηση ούτε την επιστροφή στην μιζέρια του παρελθόντος που μας βαραίνει μέχρι και σήμερα.

Ας αφήσουν επιτέλους ελεύθερες τις νέες δυνάμεις να αναπτυχθούν, να δράσουν, να προσπαθήσουν, για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά.

Όταν το νέο χειραγωγείται από το παλιό φθαρμένο είναι πολύ επικίνδυνο και οι πολίτες δεν θέλουν το  «παλιό», με όποιο ονοματεπώνυμο και φέρει το κάθε πρόσωπο, για τι δυστυχώς τίποτα δεν θα αλλάξει και θα είναι άλλη μία εξαπάτηση των πολιτών που την επόμενη φορά θα οδηγήσει σε επώδυνες καταστάσεις.

Τούτος ο τόπος δεν αντέχει άλλη ταλαιπωρία και εμπαιγμό, ας πράξει ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Νίκος Ζαχαριάς τα δέοντα και καθαρά καμωμένα.

Τελευταία νέα

“Σαρώνει” και στο Διαδίκτυο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Τάσος Δράκος

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και εντυπωσιάζει, η άνευ προηγουμένου, ανταπόκριση...

Σε ένα μαντρί στα ορεινά της Φωκίδας κρυβόταν ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Ο βοσκός με το μαντρί τον πέρασε για ληστή...

«Παγωμένη» η κοινωνία της Άρτας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου...

Άρτα: Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία πατροκτόνου στους αστυνομικούς: Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος

Κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος από την Αρτα ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα...

Περισσότερα