Ενώ όλοι οι εκπαιδευτικοί φορείς (πλην υπουργείου…) αναζητούν περισσότερες αίθουσες ώστε να αποφευχθεί κατά το δυνατόν ο συνωστισμός των μαθητών στα σχολεία, το Καναλάκι έχει ένα διαφορετικό πρόβλημα:

Το κτίριο όπου στεγάζεται το γυμνάσιο-λύκειο δεν είναι ακόμα έτοιμο, μετά τις ζημιές που υπέστη από το σεισμό του περασμένου Μαρτίου και αναζητείται στέγη για τουλάχιστον ένα μήνα, αφού ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Σημειώνεται ότι στα τέλη του περασμένου Μαΐου, είχε εγκριθεί κονδύλι 155.000 για την αποκατάσταση των ζημιών στις σχολικές δομές. Τότε, ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης έλεγε ότι ήταν «άμεση η ανταπόκριση του υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή». Φαίνεται όμως ο δήμος Πάργας άργησε να… ξυπνήσει !!

Διαμαρτυρία για το Γυμνάσιο Καναλακίου

Ο Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Καναλακίου εκφράζει την αγωνία του και την δυσαρέσκειά του για τη μη λειτουργία του Γυμνασίου, λόγω της απαράδεκτης καθυστέρησης των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό του περασμένου Μαρτίου.

Μετά την παρέλευση σχεδόν επτά μηνών οι εργασίες βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο με αποτέλεσμα την καθυστέρηση έναρξης του διδακτικού έτους.

Με λύπη διαπιστώνει πως εδώ και μια εβδομάδα δεν υπάρχει κανένα συνεργείο που να εκτελεί εργασίες στο κτηριακό συγκρότημα του Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου.

Σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Καναλακίου καταγγέλλει την ολιγωρία των υπευθύνων για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που έχει αρνητικές συνέπειες στη μόρφωση των παιδιών και απαιτεί την εξεύρεση λύσης για την άμεση επαναλειτουργία του σχολείου μας και την επιστροφή των μαθητών στο φυσικό τους περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ