Την άσκηση αγωγής απόδοσης μισθίου κατά του Ν.Π.Ι.Δ. με τίτλο “Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας” και την ταυτόχρονη αποβολή από την έκταση 40 στρεμμάτων των Κατασκηνώσεων της Λούτσας αποφάσισε να ασκήσει ο Δήμος Πάργας.

Όπως υπογραμμίστηκε στις 27 Ιουλίου έληξε η σύμβαση της μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου στην Τ.Κ Λούτσας.

Ο Δήμος Πάργας ως όφειλε, κάλεσε το ΤΥΠΕΤ να παραδώσει το μίσθιο πράγμα το οποίο δεν έγινε.

Ακολούθησε αλληλογραφία μεταξύ του Δήμου και του Τ.Υ.Π.Ε.Τ με αποτέλεσμα πλέον ο Δήμος να ζητά την έξωση του Ταμείου από το ανωτέρω Δημοτικό Ακίνητο.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νικόλαος Ζαχαριάς πρότεινε να γίνει η διαπραγμάτευση για το πως θα αξιοποιηθεί ο χώρος και εκτιμώντας ότι η κατασκήνωση προσφέρει τα μέγιστα και ικανοποιεί σε μεγάλο τις ανάγκες και των παιδιών των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας και των κατοίκων της Τ.Κ. Λούτσας προτείνει να παραμείνει ο χώρος αυτός ως κατασκήνωση και αν πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία έξωσης να γίνει δημοπρασία για να νοικιαστεί ξανά ως χώρος κατασκήνωσης.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σωτήρης Γάκης πρότεινε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους να γνωμοδοτήσει όσον αφορά στο αν η μίσθωση υπόκειται στις διατάξεις για τις εμπορικές μισθώσεις και στην συνέχεια να αποφασιστεί αν ο Δήμος προχωρήσει σε δημοπρασία ή όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ