Έχοντας μπει στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, η «Νέα Δύναμη» ξεκίνησε τις ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα σταθούν στο πλευρό της.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της, Υποστράτηγος ε.α. και υποψήφιος δήμαρχος Πάργας κ. Νάκιας Φώτης,«όλοι μας οι υποψήφιοι έχουν επιλεγεί με γνώμονα το ήθος, την θετική τους προσωπικότητα και δεν έχουν προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα έχουν έντονη κοινωνική παρουσία, ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει με μια ικανή και αποτελεσματική ομάδα ανθρώπων που θα εργαστούν για την περιοχή μας με αφοσίωση στο στόχο και πρόγραμμα».

Ο Υποστράτηγος εν αποστρατεία αναζήτησε και βρήκε δημιουργικούς πολίτες, από όλες τις κοινωνικές τάξεις και μαζί τους κτίζει μία πρόταση για τα δημοτικά πράγματα, που θα φέρει την κοινωνία σε μεγάλα διλήμματα στον δρόμο προς τις εκλογές.

Ο κ. Νάκιας, χωρίς να μπεί σε καμία διαδικασία, συναλλαγής ή συνάθροισης μικροσυμφερόντων, επέλεξε ανθρώπους που ο καθένας έχει μία συνεπή κοινωνική πορεία και καταγεγραμμένο ήθος στις τοπικές κοινωνίες

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του, είναι, άφθαρτα και δεν έχουν προκαλέσει ποτέ την τοπική κοινωνία, ενώ παράλληλα έχουν έντονη κοινωνική παρουσία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ