Ο Σύλλογο Εθελοντών για την Προστασία των ζώων στην Πάργα “Ζωή” ανακοινώνει:

Λόγω την Πανδημίας Covid-19 παρακαλώ όσοι εθελοντές ή φιλόζωοι που αγαπάνε τα ζωάκια να αφήνουν έξω απ’την πόρτα τους τροφή για γάτες και νερό ή αν δείτε αδέσποτο σκυλάκι το οποίο είναι παρατημένο αυτό το διάστημα σας παρακαλώ έστω κάποιος να αναλάβει τη σίτιση του έξω απ’την πόρτα του, κατανοώντας ότι κάποιοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία ή έχουν ηλικιωμένους σπίτι είτε ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες όπως δυστυχώς κι εγώ. Τα ήδη υπάρχοντα αδέσποτα σκυλάκια μας στην Πάργα είναι ήδη υπό την προστασία μας.

Θερμή παράκληση σε όλο το Δήμο μας και στα τριγύρω χωριά όλοι όσοι μπορείτε βοηθήστε να επιβιώσουν τα αδέσποτα ζωάκια μας όπως κι όλοι όσοι εθελοντές ή φιλόζωοι που βλέπετε το κείμενο αυτό.

Προστατευτείτε και προστατέψτε και τα ζωάκια σας κρατώντας τα σπίτι μαζί σας, προσέξτε τα όπως θα προσέχατε τον εαυτό σας, υπάρχουν ειδικές πάνες και σπρέι οσμής για όσους δεν έχετε αυλή ή κήπο.

Αν υπάρξει κάποιο έκτακτο περιστατικό που χρήζει άμεσης μεταφοράς σε κτηνιατρείο ας ειδοποιήσετε το Δήμο κι εμάς. Κατανοούμε απόλυτα τις κρίσιμες αυτές στιγμές αλλά ας μην αφήσουμε τα ζωάκια να πεθάνουν από ασιτία….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here