Καθώς πλησιάζουν οι μέρες που ολοκληρώνεται η διαδικασία κατάρτισης των συνδυασμών, ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα ποιοι συνδυασμοί θα είναι ως το τέλος σίγουροι, έντονη όμως είναι η παρουσία υποψηφίων γυναικών σε όλη αυτή την προσπάθεια για τη διοίκηση του τόπου μας και από δυναμικές γυναίκες που τα ονόματα τους διαδίδονται ότι θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών.

Δυναμική γυναικεία παρουσία είναι εκείνη της Αθηνάς Γρηγορίου – Λιολιου που παραιτήθηκε χθες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση στα Κ. ΥΓΕΙΑΣ.

Μια άλλη γυναικά που είναι και επίσημα ΥΠΟΨΗΦΙΑ με τον νυν Δήμαρχο Αντώνη Νάστα είναι η εκπαιδευτικός Ελένη Κολιοφώτη.

Και άλλες γυναίκες δείχνουν σοβαρή πορεία όπως η Φροσω Κοντοδήμα που κάνει σημαντικά βήματα για την διοίκηση του Δήμου Πάργας.

Πολλές θα είναι οι γυναίκες που σε λίγες ημέρες θα γίνουν γνωστές με την υποψηφιότητα τους, δηλώνοντας έτσι ότι θέλουν να εργαστούν για την τύχη του Φαναριου και της Πάργας.

Αναμφισβήτητα δεν πρέπει να παραλείψουμε την δυναμική παρουσία της Κατερίνας Ντάση που δέκα χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ανάδειξη του τόπο μας.

Είναι η ραχοκοκαλιά της παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ.

Το Fanari press παρακολουθεί τα γεγονότα και θα παρουσιάσει όλες τις υποψήφιες, αφού ο Κλεισθενης θέλει τη Γυναίκα να ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση, έχοντας μεγαλύτερο ρόλο.

 

 

Δονάτος Παππάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here