ΑρχικήΠάργαΕλένη Κολιοφώτη, Κατερίνα Ντάση, Αθηνά Γρηγορίου, Φρόσω Κοντοδήμα - Οι δυναμικές γυναίκες...

Ελένη Κολιοφώτη, Κατερίνα Ντάση, Αθηνά Γρηγορίου, Φρόσω Κοντοδήμα – Οι δυναμικές γυναίκες που πρωταγωνιστούν στο τόπο μας!!

Δημοσιεύθηκε:

 

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες που ολοκληρώνεται η διαδικασία κατάρτισης των συνδυασμών, ακόμα δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα ποιοι συνδυασμοί θα είναι ως το τέλος σίγουροι, έντονη όμως είναι η παρουσία υποψηφίων γυναικών σε όλη αυτή την προσπάθεια για τη διοίκηση του τόπου μας και από δυναμικές γυναίκες που τα ονόματα τους διαδίδονται ότι θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών.

Δυναμική γυναικεία παρουσία είναι εκείνη της Αθηνάς Γρηγορίου – Λιολιου που παραιτήθηκε χθες ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση στα Κ. ΥΓΕΙΑΣ.

Μια άλλη γυναικά που είναι και επίσημα ΥΠΟΨΗΦΙΑ με τον νυν Δήμαρχο Αντώνη Νάστα είναι η εκπαιδευτικός Ελένη Κολιοφώτη.

Και άλλες γυναίκες δείχνουν σοβαρή πορεία όπως η Φροσω Κοντοδήμα που κάνει σημαντικά βήματα για την διοίκηση του Δήμου Πάργας.

Πολλές θα είναι οι γυναίκες που σε λίγες ημέρες θα γίνουν γνωστές με την υποψηφιότητα τους, δηλώνοντας έτσι ότι θέλουν να εργαστούν για την τύχη του Φαναριου και της Πάργας.

Αναμφισβήτητα δεν πρέπει να παραλείψουμε την δυναμική παρουσία της Κατερίνας Ντάση που δέκα χρόνια έχει προσφέρει πολλά στην ανάδειξη του τόπο μας.

Είναι η ραχοκοκαλιά της παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ.

Το Fanari press παρακολουθεί τα γεγονότα και θα παρουσιάσει όλες τις υποψήφιες, αφού ο Κλεισθενης θέλει τη Γυναίκα να ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση, έχοντας μεγαλύτερο ρόλο.

 

 

Δονάτος Παππάς

Τελευταία νέα

Spiroulina PLATENSIS: η ιδανική τροφή για κάθε vegan ή vegetarians

Η Spiroulina PLATENSIS έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων… Έχει, όμως, κι ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό:...

Ιωάννινα: Μαθητής έπεσε από ύψος 6 μέτρων όταν υποχώρησε περίφραξη σχολείου

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα – κατέληξε 15χρονος μαθητής στο...

Με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη κανονικά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απαλλάσσει τον...

Ψήφισαν νόμο για το νερό που δεν μπορεί να εφαρμοστεί – «Άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο του νερού η Ένωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης

Στη συνέντευξη Τύπου η Ενωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης «άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: