Μπορεί να απέχουμε ένα μήνα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το δημαρχιακό θώκο της Πάργας, και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν γύρω από τους υποψήφιους.

Ο νυν δήμαρχος κ. Αντώνης Νάστας κάνει την μεγάλη έκπληξη, με τα άτομα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Μπορεί να τον είχαν πολιτικά “τελειωμένο”, αλλά τελικά απ’ότι βλέπουμε, βγάζει έναν έναν τούς άσσους από τα μανίκια του.

Αθόρυβα, μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες ο κ. Νάστας έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στην κατάρτιση του από στελέχη με «καλή παρουσία» στις τοπικές κοινωνίες, τα οποία μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε η παράταξη Νάστα θα απαρτίζεται από παλιούς αυτοδιοικητικούς αλλά και αρκετά νέα σε ηλικία άτομα.

Ο νυν δήμαρχος πάει με τον αέρα τού νικητή δεδομένου ότι στις προηγούμενες εκλογές βγήκε πανηγυρικά πρώτος με σχεδόν 70 τις εκατό, και βασιζόμενος σ’ όλα αυτά που επιτεύχθησαν σ’ αυτό το διάστημα της πενταετίας με σημαντικές αναφορές σε πολεοδομικά προβλήματα που χρόνιζαν, σε Κοινωνικές – Πολιτιστικές και Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις, στα έργα υποδομής, αλλά και σε παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Μέχρι τις 5 Μάιου που είναι η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση του ψηφοδελτίου, θα περιμένουμε να δούμε αν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι συνεχίσουν, η θα εγκαταλείψουν τελικά την μάχη των εκλογών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ