Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η  μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Πάργας  της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Καναλλακίου.

Πλήθος κόσμου με ζωντάνια και αγωνιστικό παλμό από όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Πάργας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την Ευρωβουλευτή της παράταξης Ελίζα Βόζεμπεργκ. Την όλη εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος του STAR CHANEL Γιώργος Κολοβάτσιος.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο βουλευτής του Νομού μας της Ν.Δημοκρατίας Κος Στέργιος Γιαννάκης , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Κος Νίκος Τζίμας και το μέλος της πολιτικής επιτροπής κος Τζιανλούκα Ματσίρας.

Επίσης χαιρετισμό απέστειλε ο Κος Στέλιος Κονταδάκης , Γραμματέας Οργανωτικού, τον οποίο ανέγνωσε ο Γραμματέας της ΔΗΜ.Τ.Ο.  Κος Παύλος Σωτηρίου.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάργας Κος Δημήτρης Ζήσης με πολύ εκφραστικό τρόπο χαιρέτισε την εκδήλωση καλωσορίζοντας την Ευρωβουλευτή και δίνοντας ενωτικό τόνο για όλους του νεοδημοκράτες στην ομιλία του η οποία ήταν γεμάτη ζωντάνια και εκφραστικότητα.

Στην συνέχει τον λόγο πήρε η Κα Βόζεμπεργκ ,η οποία ανέλυσε όλα τα μέχρι τώρα οικονομικά και πολιτικά δεδομένα και τις πολιτικές εξελίξεις και με πολύ γλαφυρό τρόπο εξέφρασε την πραγματικότητα επί των ημερών διακυβέρνησης από την παρούσα κυβέρνηση και την πολύ άσχημη κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα.

Ανέλυσε τα έως τώρα δεδομένα και τις παρεμβάσεις τη ιδίας στο Ευρωκοινοβούλιο για την επίλυση ζωτικών εθνικών θεμάτων. Επίσης αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών και τις καταστρεπτικές συνέπειες που προβλέπονται για την χώρα.

Με την μεστή και τεκμηριωμένη ομιλία της κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων. Η Κα Βόζεμπεργκ έμεινε ενθουσιασμένη από το πλήθος και την συμμετοχή του απλού κόσμου στην εκδήλωση και υποσχέθηκε ότι θα ξανάρθει  και πάλι το καλοκαίρι με την οποιαδήποτε ιδιότητά της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Κος Στράτος Ιωάννου , ο Δήμαρχος Πάργας Κος Αντώνης Νάστας , ο πρώην Βουλευτής και Νομάρχης Πρέβεζας Κος Δημήτρης Τσουμάνης, ο Τομεάρχης της ΝΟΔΕ Πρέβεζας Κος Φίλιππος Ευαγγέλου, ο Τομεάρχης ΝΟΔΕ Άρτας Κος Ντάνης, ο Τομεάρχης ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας Κος Μπίστας, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν. Δημοκρατίας Κος Γιάννης Δαρδαμάνης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της Ν. Δημοκρατίας Κος Βασίλης Σμπόνιας ,πολλοί υποψήφιοι 1ου και 2ου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης, σύσσωμα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Πάργας και και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Καναλλακίου.

Η ΔΗΜΤΟ Πάργας ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκομένους , με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή των οποίων παίρνει δύναμη και κουράγιο για μεγαλύτερη προσπάθεια με σκοπό την επίτευξη όλων των στόχων στις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα, για το καλύτερο μέλλον των πολιτών και της πατρίδας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ