ΑρχικήΠάργαΈρχονται Ραβασάκια σε οφειλέτες της ύδρευσης στο Δήμο Πάργας - Οφειλές από...

Έρχονται Ραβασάκια σε οφειλέτες της ύδρευσης στο Δήμο Πάργας – Οφειλές από ξενοδοχειακές μονάδες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Δημοσιεύθηκε:

Το μεγάλο ποσό που οφείλεται από δεκάδες οφειλέτες στην ύδρευση στο Δήμο Πάργας και η ανάγκη οριστικής είσπραξής του, οδηγεί την νέα δημοτική αρχή του Δήμου Πάργας, στην απόφαση να στείλει μέσα στους επόμενους μήνες, ενημερωτικά σημειώματα σε αυτούς, ώστε να μπορέσει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει τα ποσά που οφείλονται στο Δήμο από τα τέλη ύδρευσης που παραμένουν ανεξόφλητα τα τελευταία χρόνια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Πάργα όπου υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις και ξενοδοχειακές μονάδες, που χρωστούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επί σειρά ετών, διότι δεν έχουν πληρώσει στα ταμεία του δήμου ούτε ένα ευρώ.

Ο έλεγχος έχει ήδη ξεκινήσει στα αρχεία του δήμου από το αρμόδιο τμήμα, και σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr τα πρώτα “ραβασάκια” θα σταλούν σε μεγαλοοφειλέτες.

Το συγκεκριμένο σχέδιο ανεξόφλητων ποσών δεν αποτελεί μία αποσπασματική ενέργεια του δήμου, αλλά εντάσσεται σε ένα συνολικό σχεδιασμό που έχει ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας μέρα που ανάλαβε η νέα δημοτική αρχή, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Οι οφειλέτες θα έχουν την δυνατότητα για ρύθμιση και εξόφληση χρεών, έως και 100 δόσεις.

Η υπαγωγή στη ρύθμιση θα γίνεται μετά από αίτηση του οφειλέτη προς την αρμόδια υπηρεσία του οικείου δήμου ή του νομικού προσώπου.

 

Δονάτος Παππάς

Τελευταία νέα

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία στο Δήμο Πάργας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

“Κυριακή στο Χωριό Ξανά” στην Αγιά Πάργας

Η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» με τον Κωστή Ζαφειράκη που μεταδίδεται την Κυριακή...

Μειώθηκε ο πληθυσμός μέσα σε μια δεκαετία κατά 4,9% στην Π.Ε Πρέβεζας

Τους επίσημους πίνακες με τα στατιστικά της απογραφής του 2021 έδωσε στη δημοσιότητα η...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: