Πυρετωδώς δουλεύει το επιτελείο του Υποψήφιου Δημάρχου Βασίλη Κατσούκη για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του και την παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης της Νέας Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ” στις 7 Δεκεμβρίου.

Την Ιδρυτική Διακήρυξη υπογράφουν άτομα από όλο το Δήμο και τα χωριά και από ότι διαφαίνεται θα ξεπεράσει ακόμα και τις 100 υπογραφές!

Το ρεύμα και το ενδιαφέρον των δημοτών είναι τεράστιο κατι που καταδεικνύει την πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια των πολιτών από την σημερινή διαχείριση και τον τρόπο άσκησης της εξουσίας από την νυν δημοτική αρχή.

Επίσης είναι έκδηλη η αναγκαιότητα πέρα από την αλλαγή των ανθρώπων που ασκούν σήμερα εξουσία και η μεγάλη διάθεση για αλλαγή και εμφάνιση νέων προσώπων στην τοπική πολιτική ζωή.

Η ιδιαιτεροτητα της πρότασης της νέας δημοτικής κίνησης, είναι η συμμετοχική διαδικασία λειτουργίας της με εσωτερικά όργανα λήψης αποφάσεων, κάτι που αποτελεί καινοτομία για την περιοχή μας, καθώς ο Βασίλης Κατσούκης θέλει να διαμορφώσει ένα πιο αποκεντρωμένο σύστημα διοίκησης που δ ε ν θα είναι πλέον “δημαρχοκεντρικό”.

Αντίθετα στοχεύει στη δημιουργική σύνθεση όλων των προτάσεων και απόψεων εντός της Παράταξης, αλλά και της συνεργασίας με όλο το δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Η Πολιτική Πρωτοβουλία αυτής της κίνησης φέρνει νέα ηθη και πολιτικά δεδομένα στην περιοχή μας και ήδη φέρνει πολιτικές ανατροπές που αλλάζουν τα σχέδια όλων όσων αρχικά ενδιαφεροντουσαν για τον Δήμο Πάργας, που σταδιακά αποχωρούν από την κούρσα του προεκλογικού αγώνα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ