“Φουντώνουν” μέρα με τη μέρα οι συζητήσεις για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αν και οι κάλπες θα αργήσουν ακόμα να στηθούν.

Πέρα από την ονοματολογία και τις φήμες, αρκετοί είναι εκείνοι που δηλώνουν την πρόθεσή τους να ηγηθούν και να διεκδικήσουν τη δημαρχία στο Δήμο Πάργας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr, φέρεται να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να δώσει το “παρών” στην αυτοδιοικητική μάχη ο πρώην Δήμαρχος κ. Θανάσης Λιολιος.

Ο κ. Λιολιος αν και νοικοκύρεψε το Δήμο, μείωσε το χρέος κατά 5,5 εκατομμύρια ευρώ και άφησε 2.5 εκατομμύρια στα ταμεία, υπάρχει κριτική για την προηγούμενη του θητεία.

Πολίτες, κυρίως από την Πάργα τον κατηγορούν ότι δεν ασχολήθηκε με έργα υποδομής για να λύσει τα προβλήματα του δήμου, και συγκεκριμένα της Δημοτική Ενότητα ΠΑΡΓΑΣ.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα  για το οτιδήποτε» μας είπε στο Fanaripress.gr άνθρωπος από το περιβάλλον του και πρόσθεσε ότι σε κάθε περίπτωση θα εκτιμηθούν τα δεδομένα όταν θα πλησιάσει η ώρα της κάλπης.

O κ Λιολιος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, και δηλώνει στο φιλικό του περιβάλλον ότι: «η δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη μου μετά την οικογένεια μου είναι η αυτοδιοίκηση.

Αυτό είναι δεδομένο και ξεκάθαρο αλλά το τι θα κάνω είναι κάτι που θα δω στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ