Σε ποσοστά που φτάνουν ακόμη και το 100% κυμαίνονται οι πληρότητες στα ξενοδοχεία στα ξενοδοχεία της Πρέβεζα της Λούτσα και της Πάργα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας.

Γκρουπ αλλά και μεμονωμένοι επισκέπτες κυρίως από την Αθήνα , την Βόρειο Ελλάδα και άλλες περιοχές της χώρας έχουν επιλέξει την περιοχή μας για να περάσουν το γιορτινό τριήμερο.

Παραδοσιακά η συγκεκριμένη γιορτή σηματοδοτεί την έναρξη της τουριστικής σεζόν η οποία αναμένεται να είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πολύ καλή.

Εξάλλου και οι εκτιμήσεις των αρμοδίων συγκλίνουν σε αυτή την άποψη αφού ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου μιλά για αύξηση του τουρισμού στην Ήπειρο , υπερδιπλάσια του μέσου όρου της Ελλάδας.

Οι μεγάλοι οδικοί άξονες έχουν ανοίξει νέους δρόμους στον τομέα του τουρισμού διευκολύνοντας τους επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή να έρθουν στην Πρέβεζα έστω και για μονοήμερη απόδραση.

Η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι μια από τις μεγαλύτερες της Χριστιανωσύνης και η περιοχή μας φιλοξενεί αρκετούς ναούς και μονές που γιορτάζουν κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ