spot_img
ΑρχικήΠάργαΕίναι γλυκιά η Καρέκλα! Ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Κόκκορης πριν ένα χρόνο ανεξαρτητοποιήθηκε...

Είναι γλυκιά η Καρέκλα! Ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Κόκκορης πριν ένα χρόνο ανεξαρτητοποιήθηκε και άφηνε αιχμές στην παράταξη του Νάστα!!

Δημοσιεύθηκε:

 

Μετά την παραίτηση του κ. Λουκούμη, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νάστας έβαλε Αντιδήμαρχο τον κ. Πέτρο Κόκκορη.

Ο κ. Κόκκορης (δημόσιος υπάλληλος που διαχειρίζεται την καφετέρια μέσα στο κάστρο της Πάργας) πριν ένα χρόνο περίπου ανεξαρτητοποιήθηκε μαζί με τον κ. Πασχοδήμα από την παράταξη του Ναστα, και με επιστολή στο Fanaripress.gr, δήλωνε ότι πρέπει να είσαι μάγος για να κάνεις τα ακατόρθωτα στο δήμο Πάργας και ότι ήταν πολλές οι τρικλοποδιές που δέχθηκε.

Στην επιστολή του ο κ. Κοκκορης αναφέρει ότι ζητούσε την στήριξη από την διοίκηση αλλά εκείνη του έριχνε “στάχτη στα μάτια και με ψίχουλα η΄μάλλον με αέρα” τους καθησύχαζε.

Μάλιστα ζητάει συγνώμη απ΄όλους τους συμπολίτες μας όχι επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε, άλλα γιατί άργησε να το κάνει.

Τι άλλαξε μετά από ένα Χρόνο και ο κ Κόκκορης ξανά γύρισε ??

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr, η ο κ. Κόκκορης πήγε σε σχόλη μάγων και είναι έτοιμος να λύσει τα προβλήματα του δήμου, η η καρεκλά που του έδωσε ο κ. Αντώνης Νάστας, είναι μαγική και από κει θα λύσει τα προβλήματα διά μαγείας.

Να ξέρει όμως ο κ. Μάγος (Κόκκορης) ότι σε ένα υπερχρεωμένο δήμο όπως ο δήμος Πάργας, στο τέλος θα έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης.

 

Δείτε την επιστολή που μας έστειλε στο Fanaripress.gr πριν ένα χρόνο περίπου.

 

Μετά το πέρας των 2,5 ετών από την παραλαβή του δήμου Πάργας από την παράταξη του κ. Ναστα Αντωνίου με την ονομασία (( δημοτική ενωτική πορεία)) έχουμε να καταθέσουμε τα κάτωθι, όσον αφορά την ανεξαρτοποιηση μας από την συμπολίτευση. πληθώρα προβλημάτων τα οποία έχουν συσσωρευτή λόγω μη σωστής διοίκησης, και προηγουμένων χρονών και τωρινών, είναι ο βασικός παράγων που μας οδήγησε στην πράξη αυτή. Θεωρούμε ότι η περιοχή μας, πρώην δήμος Πάργας (άγια Κυριακή- Πάργα-ανθούσα-τρίκορφο-άγια-λιβαδαρι) χρήζει άμεσης επίλυσης όλων αυτών, λόγω του τουρισμού πρώτα απ΄όλα και μετά επειδή νιώθουμε παρατημένοι τα τελευταία χρονιά. 

θεωρώντας λοιπόν ότι μπορούσαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι κι εμείς στην επίλυση των ανωτέρω, αποφασίσαμε μέσω του συνδυασμού του κ. Νάστα Αντώνη και ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να μας εγκρίνουν με την ψήφο του ώστε να είμαστε μπροστάρηδες αυτής της δύσκολης κίνησης.

Προσπαθήσαμε με νυχιά και δόντια από θέσεις κλειδιά όπως αυτή του αντιδήμαρχου και αυτή του προέδρου του λιμενικού ταμείου να κάνουμε πράγματα τα οποία ήταν ακατόρθωτα ( και ας μην κοροϊδευόμαστε μάγος δεν είναι κάνεις), όπως και τελικά αποδείχθηκαν, αφού ήταν πολλές οι τρικλοποδιές που δεχθήκαμε.

 Η στήριξη που έπρεπε να έχουμε από τους ανωτέρους φορείς του δήμου δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. 
 
Προσπαθώντας ξανά και ξανά και ζητώντας στήριξη από την διοίκηση, μας έριχναν στάχτη στα μάτια και με ψίχουλα η΄μάλλον με αέρα, μας καθησύχαζαν ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι να κάνουν αυτά που οι ίδιοι πίστευαν φρόνιμα για εκείνους και τις δουλείες τους. 
 
Όπως καταλαβαίνετε, τίποτε δεν λειτούργησε σωστά, και αυτό φάνηκε από τα έργα που έγιναν στην περιοχή μας ( παρ΄ότι πάρα δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που τους επισημάναμε την σοβαρότητα της κατάστασης και τους κίνδυνους που ελοχευαν όλες αυτές οι απραξίες των έργων που ποτέ δεν έγιναν). 
 
Και όπως είπε κάποιος σύμβουλος της Πάργας, μάλλον θεωρηθήκαμε ο φτωχός συγγενής του καναλακιου, την στιγμή που σαν Πάργα προσφέρουμε περίπου το 65% ίσως και περισσότερα στον δήμο. 
 
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη απ΄όλους τους συμπολίτες μας όχι επειδή ανεξαρτοποιηθηκαμε, άλλα γιατί αργήσαμε να το κάνουμε. 
 
Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα διεκδικήσουμε περισσότερα για την Πάργα άλλα και για το καναλάκι το οποίο θεωρούμε δήμο μας , και πρέπει να στηρίξουμε επίσης. 
 
Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε και να ζητήσουμε την συμπαράσταση των υπολοίπων συμβουλών της Πάργας ώστε να μας βοηθήσουν στο δύσκολο μονοπάτι που διαλέξαμε να ακολουθήσουμε θεωρώντας πάντα ότι τα << αγαθά κοπής κτώνται>> 
Οι δημ. σύμβουλοι 
 
1) Κόκκορης Πέτρος 
2) Πασχοδήμας Γεράσιμος

Τελευταία νέα

Πάργα: Μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο

Τη μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο της...

Eυθύνες και τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο εισηγούνται οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος

Eυθύνες και συνακόλουθα τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο...

Πάτρα: Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση που πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που...

Τριμελής Επιτροπή Γιατρών: Προς κατάρρευση το νοσοκομείο Άρτας

Στα σημαντικά προβλήματα που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει  το Νοσοκομείο Άρτας εστιάζει με νέα...

Περισσότερα