Το επιμελητήριο Πρέβεζας σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα στο Καναλάκι με θέμα: Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις & Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση».

Η ενημερωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάργας, Αχέροντος 29, Καναλλάκι στις 04/03/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00.

Ένα πολύ αισιόδοξο βήμα για τον δήμο Πάργας, που δηλώνει τόσο την πρόθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου όσο και την μεγάλη σημασία να εκλέγονται άνθρωποι που προέρχονται από την περιοχή μας, όπως είναι ο κ. Αχιλλέας Γκούμας (Γεωπόνος) που είναι μέλος του Δ. Σ.

Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο του Φαναρίου που γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της περιοχής του και θέλει μέσα από τη θέση αυτή να βοηθήσει την παραγωγική τάξη, φθάνοντας και στο τελευταίο χωριό η ενημέρωση αναφορικά με την στήριξη όλων των επαγγελματιων, αγροτων,-κτηνοτροφων.

Ευελπιστούμε να βλέπουμε να πυκνώνουν τέτοιες δράσεις που θα συμβάλλουν στην τόνωση της τοπικής οικονομίας του Φαναρίου και της Πάργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ