Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (15/9/18) στην καφετέρια Flamingo στο Καναλάκι βιβλιοπαρουσίαση που διοργανώθηκε από τις εκδόσεις Λεξίτυπον και τον σύλλογο φίλων του Νεκρομαντείου και του Αχέροντα.

Το σύνηθες είναι οι βιβλιοπαρουσιάσεις να μη συγκεντρώνουν το γενικότερο ενδιαφέρον του κοινού.

Ευχάριστη εξαίρεση ήταν η χθεσινοβραδινή εκδήλωση. Είναι ασυνήθιστο, αλλά έγινε.

Ήταν τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον των βιβλιόφιλων του Καναλακίου και της ευρύτερης περιοχής που θα νόμιζε κανείς ότι η εκδήλωση  στην καφετέρια Flamingo του Καναλακίου ήταν πολιτική συγκέντρωση από άλλη εποχή.

Το βιβλίο που παρουσιάστηκε είναι η συγγραφική εργασία του Γρηγόρη Ζάκα που μόλις κυκλοφόρησε με τίτλο «Αχέροντας: Ο τόπος και η μνήμη του».

Μαζί με τον συγγραφέα και  την Άννα Σμπόνια που παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην ομάδα βιβλιοπαρουσίασης συμμετείχαν: Γιώργος Κοντοδήμας (Αρχιτέκτονας μηχανικός), Νίκος Κων/νου (Καθηγητής Πληροφορικής),  Σπύρος Ράπτης (Αρχαιοφύλακας, απόφοιτος τμ. Ελληνικού Πολιτισμού ΕΑΠ) και Βάγια Φαρμάκη (Καθηγήτρια Φυσικός).

Το βιβλίο προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν από τον συγγραφέα (τηλ. 6976436327) ή να το παραγείλουν on line στον εκδοτικό οίκο Λεξίτυπον (http://www.lexitipon.gr) ή στο μεγάλο βιβλιοπωλείο ΠΟΛΙΤΕΙΑ (https://www.politeianet.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ