Την Κυριακή 29.12.2019 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τιμητική εκδήλωση του Δήμου Πάργας για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολικού έτους 2018-19 που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου κ. Καμπουράκης Κωνσταντίνος.

Στην ομιλία απηύθυναν χαιρετισμό εκτός του κ. Καμπουράκη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Πάργας κ. Χαλκιάς Μιχάλης, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Καναλακίου κ. Ντούσκας Κωνσταντίνος, η Διευθύντρια του ΓΕΛ Πάργας κ. Γκίκα Αγγελική, καθώς και οι πρώτοι εισαχθέντες μαθητές από κάθε Λύκειο.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πάργας κ. Ρεπάνη Αγγελική και την όλη διοργάνωση ο Αντιδήμαρχος κ. Μίχας Σπυρίδων.

 

Ο Δήμαρχος Πάργας συνεχάρη τους μαθητές των Λυκείων Πάργας και Καναλακίου, ευχόμενος τους να έχουν καλή σταδιοδρομία και να χρησιμοποιήσουν της γνώσεις που θα αποκτήσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους γονείς που με την ανιδιοτελή προσφορά τους, συνετέλεσαν στην επιτυχία των μαθητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ