Καταγγελία για την απαράδεκτη κατάσταση με τα άλογα στον Αχέροντα και δημοσίευσε σε ανακοίνωσή του το Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας

Στην ανακοίνωση αναφέρουν σχετικά με τα άλογα:

Αχέροντας 2019.Οι τουρίστες διασκεδάζουν και η Δικαιοσύνη κάνει διακοπές.

Ζώο ταλαιπωρημένο από την ιππασία τουριστών.

Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά από τον πρόεδρο του σωματείου Προσωπικά στο ΑΤ Παραμυθιάς η όποια βρίσκεται στην εισαγγελέα.

Αφορά σωρεία παραπτωμάτων σχετικά με την νομοθεσία περί ζώων ,καταπατήσεις δημοσίων εκτάσεων, κακοποίηση ζώου Εργασίας,έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κτλ κτλ κτλ.

Απόψεις μας είναι ότι πρέπει να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, όπως στην καταγγελία μας που αφορούσε παρόμοια περίπτωση στα Σύβοτα.

Δεν καταλαβαίνουμε αυτήν την διάκριση Φυσικά και ελπίζουμε να υπάρχει κάποιος λόγος Φυσικά που να ευσταθεί νομικά.

Αχέροντας 2019.Οι τουρίστες διασκεδάζουν και η Δικαιοσύνη κάνει διακοπές. Ζώο ταλαιπωρημένο από την ιππασία τουριστών. Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά από τον πρόεδρο του σωματείου Προσωπικά στο ΑΤ Παραμυθιάς η όποια βρίσκεται στην εισαγγελέα. Αφορά σωρεία παραπτωμάτων σχετικά με την νομοθεσία περί ζώων ,καταπατήσεις δημοσίων εκτάσεων, κακοποίηση ζώου Εργασίας,έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κτλ κτλ κτλ .Θα οριστεί δικάσιμος και Θα παραστουμε με δικηγόρο .Απόψεις μας είναι ότι πρπει να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, όπως στην καταγγελία μας που αφορούσε παρόμοια περίπτωση στα Σύβοτα.Δεν καταλαβαίνουμε αυτήν την διάκριση Φυσικά και ελπίζουμε να υπάρχει κάποιος λόγος που να ευσταθεί νομικά.Παροντας στη καταγραφή του περιστατικού ήταν και ο Πρόεδρος του ιππικού συλλόγου ο οποίος είναι και μάρτυρας.

Gepostet von Φιλοζωικο Σωματειο θεσπρωτιας/filozoiko somatio thesprotias am Freitag, 23. August 2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here