Κίνηση ματ… έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας για το ψηφοδέλτιό του.
Στο πλευρό του συστρατεύεται ο Αντώνης Μάρης μια ακόμα σημαντική και αξιόλογη προσωπικότητα ο οποίος θα στηρίξει τον κ. Νάστα στις ερχόμενες εκλογές.
Ο Αντώνης Μάρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός και αρκετά γνωστός στη ευρύτερη περιοχή, και ασταμάτητα εργατικός.
Ο κ. Μαρης εργάζεται ως ειδικός συνεργάτης στου Υπουργείο Υγείας, και διαθέτει πολυετή εμπειρία στη δημόσια διοίκηση.
Έχει διατελέσει μεταξύ άλλων:
Eιδικός Συνεργάτης στην Περιφέρεια Αττικής στο Πρόγραμμα για την Ανακύκλωση και Κομποστοποίηση.Διοικητικός.
Υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών στην Β2 Δ/νση Οικονομικών Διεθνών Σχέσεων Ελλάδος με Βαλκανικές χώρες Λοιπές Χώρες ΚΑΚ ( πρώην Ανατολικές) Ρωσία και Τουρκία, ως και στην Δ/νση παρακολούθησης ΟΣΕΠ και ΠΑΙ
Διοικητικός Υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών στην Ελληνική Πρεσβεία Βέρνης στην Ελβετία στο Προξενικό Γραφείο.
Επιπλέον, είναι γνωστός για την ενεργή συμμετοχή ως :
Μέλος του Διεθνούς Αυστριακού Φιλανθρωπικού Ιδρύματος SCHWEIZER (τιμηθείς με δύο παράσημα από το Ίδρυμα).
Μέλος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και
Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητή Ποδοσφαίρου για παιδιά μέχρι 18 ετών από την Ελβετική Ομοσπονδία.
Υπήρξε προπονητής Ποδοσφαίρου Παιδικών και Εφηβικών των Ομάδων Ένωσης Βοτανικού, ΠΑΟ Ρούφ, Κορωνίδας Γαλατσίου, Πετραλώνων Αθηνών, ΠΑΟ Αλσούπολης, Γκυζιακού.
Με την υποψηφιότητα του κ. Μάρη η παράταξη του κ. Νάστα αποκτά μεγαλύτερη πείρα, και γνώση σε θέματα τοπικής και Περιφερειακής ανάπτυξης για τη διαχείριση της επόμενης μέρας στο δήμο.