Δεν επιτρέπουν στον Πας Αχέρων να προπονηθεί λόγω κακοκαιρίας σε κανένα από τα δυο κλειστά γήπεδα που υπάρχουν στην περιοχή μας.

Έκπληξη μας έκανε η ανάρτηση του Πας Αχέρων Καναλακίου στο προφίλ του στο Facebook, ότι η ομάδα ξενιτεύεται και πηγαίνει στα Γιάννενα για προπονήσεις, γιατί στο Καναλάκι δεν του επιτρέπουν να φιλοξενηθεί, σε κανένα από τα δυο κλειστά γήπεδα που υπάρχουν στην περιοχή μας: το γυμναστήριο του γυμνασίου Καναλακίου και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Αγία Τριάδα.

Στο γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται κατά καιρούς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ειδικά στον αγωνιστικό χώρο και το πρόβλημα αυτό γίνεται εντονότερο όταν η συνεχόμενη κακοκαιρία έχει μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο αυτό ισχύει και για το γήπεδο των προπονήσεων του συλλόγου όπου είναι εντονότερο.

Σε ρεπορτάζ του Fanaripress.gr μαθαίνουμε ότι η διοίκηση του συλλόγου έχει συνομιλήσει με την δημοτική αρχή της Πάργας, για να δοθεί ένα από τα δυο κλειστά γήπεδα αλλά οι υπεύθυνοι του δήμου αρνούνται.

Ειδικά, για το κλειστό γήπεδο στην Αγία Τριάδα, που φτιάχτηκε για όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλά και για τις αθλητικές ομάδες της περιοχή μας.

Τι φοβάται ο δήμος Πάργας και δεν παραχωρεί, έστω και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, να κάνει η ομάδα προπόνηση ;;

Μια ομάδα που μας κάνει υπερήφανους στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, μια ομάδα που όπου ταξιδεύει διαφημίζει την όμορφη περιοχή μας, μια ομάδα που απασχολεί τα παιδιά μας στο αθλητισμό.

Η διοίκηση του Πας Αχέρων Καναλακίου που ενεργεί με αρχές και κανόνες, γνωρίζουμε πόσο υπεύθυνη είναι, και πόσο καλά προάγει τον αθλητισμό της περιοχής μας.

Να τονίσουμε ότι, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λουκούμης έχει προσφέρει πολλές φορές, σε σε σημαντικά έργα, όπως έκανε και τελευταία στο 2ο δημοτικό σχολείο Καναλακίου, όπου κάλυψε το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων για την εντυπωσιακή τοιχογραφία που στολίζει εδώ και λίγες μέρες την είσοδο του Σχολείου.

Αν φοβάται ο δήμαρχος κ. Ζαχαριάς ότι μπορεί να προκληθούν ζημίες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Αγία Τριάδα, να είναι βέβαιος ότι όχι μόνο θα αποκατασταθούν, αλλά η διοίκηση της ομάδας θα συνεισφέρει, για να γίνει ακόμα καλύτερο το στολίδι της περιοχή μας.

Θα πρέπει η νέα δημοτική αρχή της Πάργας να ανοίγει την πόρτα στον Αθλητισμό και όχι να την κλείνει.

Η ενημέρωση του ΠΑΣ Αχέρων

Η ομάδα μας εντυπωσιάζει με την αγωνιστική παρουσία την τελευταία εφταετία, μια παρουσία που μας έφερε τον προηγούμενο Μάιο να γράφουμε ιστορία με την 2 θέση στην Γ´ εθνική και φέτος πάλι να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα έως τώρα. Η επιτυχία αυτή του συλλόγου μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι το γήπεδο στο οποίο αγωνιζόμαστε κατά καιρούς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ειδικά στον αγωνιστικό χώρο και το πρόβλημα αυτό γίνεται εντονότερο όταν η συνεχόμενη κακοκαιρία έχει μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο αυτό ισχύει και για το γήπεδο των προπονήσεων του συλλόγου όπου είναι εντονότερο.

Είναι κρίμα η ομάδα μας να ξενιτεύετε και να πηγαίνει στα Γιάννενα για προπονήσεις και να φιλοξενείτε εκεί γιατί στο Καναλάκι δεν υπάρχει κλειστός χώρος να την φιλοξενήσει, παρότι υπάρχουν δυο κλειστά γήπεδα: το γυμναστήριο του γυμνασίου Καναλακίου και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Αγίας Τριάδα.

Ειναι κριμα να αγωνίζεσαι μονος σου κοντρα σε ολους…
Ειναι κριμα όταν εχεις θέληση και πίστη για κάτι καλο να μην υπαρχει βοήθεια από κάπου…
Ειναι κριμα να μην σε στηρίζουν και να μην βοηθάνε οι διάφοροι φορείς που ειναι υπεύθυνοι γι αυτο…
Ειναι κριμα για εμας,για τον σύλλογο,για τους ποδοσφαιριστες…
Ειναι κριμα για ολους μας-σας η κατάσταση αυτή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ