Επέστρεψαν οι εκδρομείς του από τα Ιωάννινα, που είχαν επισκεφθεί από τους Αγίους Τόπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr ανάμεσα τους είναι και δυο άτομα που κατάγονται από την Λούτσα Πρέβεζας και μένουν μόνιμα στα Γιάννενα.

Το σύνολο των εκδρομέων είναι πολύ καλά στην υγεία τους, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα.

Ωστόσο για τις επόμενες 14 ημέρες όλο το γκρουπ θα παραμείνει σε περιορισμό στο σπίτι τους, προκειμένου να περιοριστούν νέα πιθανά κρούσματα.

Οι εκδρομείς είναι σε καθημερινή επαφή με την Διεύθυνση Υγείας, ώστε αν εκδηλωθεί ύποπτο σύμπτωμα να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Σημειώνεται πως η επιστροφή των εκδρομέων έγινε νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί και με βάση όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή την επιστροφή των εκδρομέων από τους Αγίους Τόπους, ο αναπληρωτής διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ιωάννης Νικόπουλος, ανέφερε ότι «όλα είναι υπό έλεγχο».

Οι εκδρομείς, είπε, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό και ότι η αρμόδια υπηρεσία επικοινωνεί καθημερινά μαζί τους ώστε να διαπιστώνει την κατάσταση της υγείας τους.

Ο κύριος Νικόπουλος, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ύποπτο κρούσμα στην περιοχή.

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Περιφέρεια Ηπείρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ