ΑρχικήΠάργαΛαϊκή Συσπείρωση Πάργας: Καταψήφιση των δύο «μονομάχων» με ΑΚΥΡΗ και ΛΕΥΚΗ ψήφο στο...

Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας: Καταψήφιση των δύο «μονομάχων» με ΑΚΥΡΗ και ΛΕΥΚΗ ψήφο στο Β’ γύρο!!

Δημοσιεύθηκε:

Aνοιχτό κάλεσμα για καταψήφιση των δύο «μονομάχων» με ΑΚΥΡΗ και ΛΕΥΚΗ ψήφο γνωστοποιεί η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας στο Β’ γύρο των εκλογών.

Η Ανακοίνωση

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάργας χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος. τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους, που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στο εκλογικό αποτέλεσμα .

Η μάχη δόθηκε ενιαία σε όλο το Δήμο, με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές και ευρωεκλογές.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο.

Πιστοί στις θέσεις μας που εκπορεύονται από τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και εξυπηρετούν μόνο το λαό, χωρίς δεσμεύσεις από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης – συγκυβέρνησης και τοπικών αρχών, προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα το λαό του Δήμου Πάργας για το ρόλο που θα παίξει η νέα Δημοτική Αρχή, όποια κι αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με  τους αντεργατικούς φοροληστρικούς νόμους  της κεντρικής Διοίκησης, εφόσον είναι έτοιμη να προσφέρει γη και ύδωρ σε μονοπωλιακά συμφέροντα που θα κάνουν ακόμα πιο δυσβάσταχτη την ήδη δυσχερή θέση των λαϊκών νοικοκυριών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, η παράταξη που στηρίχθηκε ανοιχτά και πρωτοπόρα από το ΚΚΕ και τους συνεργαζόμενους, δήλωσε εξαρχής ότι δεν θα είναι το ¨καλό παιδί¨ της κυβέρνησης, θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα τη μόνιμη και σταθερή εργασία, τη δωρεάν και χωρίς όρους υγεία και μόρφωση του λαού, στην υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, στην ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και πολιτισμού.

Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρη  η στάση που θα κρατήσει η Λαϊκή Συσπείρωση στο Β’ γύρο των εκλογών με ανοιχτό κάλεσμα για καταψήφιση των δύο «μονομάχων» με ΑΚΥΡΗ και ΛΕΥΚΗ ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη για το λαό λογική του «λιγότερου κακού».

Δεν ήταν και δεν είναι σε καμία περίπτωση δυνατόν να «επιβραβεύσουμε» κάποιον από αυτούς που η πολιτική που θα ακολουθήσει αποδεδειγμένα, είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα.

Μπροστά μας τώρα έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών.

Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία, κόντρα σε διλήμματα, που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο, στο όνομα κάποιων επιμέρους διαφορών που δεν αλλάζουν την ουσία της στρατηγικής σύμπλευσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, τα άλλα κόμματα. 

 

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: