spot_img
ΑρχικήΠάργαΈσκασε τώρα: Λύθηκε το μυστήριο για την επιστροφή του κ. Πέτρου Κόκκορη...

Έσκασε τώρα: Λύθηκε το μυστήριο για την επιστροφή του κ. Πέτρου Κόκκορη στην καρέκλα του Αντιδήμαρχου Πάργας!! Δεν φαντάζεστε.. !!

Δημοσιεύθηκε:

 

Το Fanaripress.gr έλυσε το μυστήριο σχετικά με την επιστροφή του κ. Πέτρου Κόκκορη στην καρέκλα του Αντιδήμαρχου!!

Μετά την παραίτηση του κ. Λουκούμη από αντιδήμαρχος, ανέλαβε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση ο κ. Κόκκορης.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Πέτρος Κόκκορης πριν ένα χρόνο περίπου, παραιτήθηκε και ανεξαρτητοποιήθηκε μαζί με τον κ. Πασχοδήμα από την παράταξη του κ. Ναστα, και σε επιστολή που έστειλε στο Fanaripress.gr, έκανε λόγο ότι, πρέπει να είσαι μάγος για να κάνεις τα ακατόρθωτα στο δήμο Πάργας και ότι ήταν πολλές οι τρικλοποδιές που δέχθηκε.

Στην επιστολή του ο κ. Κοκκορης επίσης ανέφερε ότι, ζητούσε την στήριξη από την διοίκηση αλλά εκείνη του έριχνε «στάχτη στα μάτια και με ψίχουλα η΄μάλλον με αέρα» τους καθησύχαζε.

Μάλιστα ζήτησε συγνώμη απ΄όλους τους συμπολίτες μας όχι επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε, άλλα γιατί άργησε να το κάνει.

Και τώρα θα σας λύσουμε το μυστήριο, για το τι άλλαξε μετά από ένα Χρόνο, και ο κ Κόκκορης γύρισε ξανά..

Στην αρχή υπήρχαν δυο εκδοχές…

Η μια ήταν ότι ο κ. Κόκκορης πήγε σε σχόλη μάγων..

Και η άλλη ότι η καρέκλα που του έδωσε ο κ. Αντώνης Νάστας, είναι μαγική..

Σύμφωνα με το Fanaripress.gr τελικά ο κ. Αντώνης Νάστας αγόρασε από το εξωτερικό και χωρίς να επιβαρύνει τον δημοτικό προϋπολογισμό (Μπράβο του!!) μια ακριβή μαγική καρέκλα!!!!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Fanaripress.gr , το πρώτο μαγικό που ετοιμάζεται να κάνει ο κ. Κόκκορη,ς είναι να συνδέσει με υπόγειο τούνελ την Πάργα με τους Παξούς!!!

 

Φήμες λένε ότι όπως ένταξε “μαγικά” ο Δήμος την Κορυφούλα στο “Προγράμματος του μυθικού ποταμού Αχέροντα”, έτσι θα εντάξουν “μαγικά” την Πάργα στα τέσσερα ποτάμια των Τρικάλων (Ληθαίος, Αγιαμονιώτης, Πηνειός, Κουρμέκης.)

 

Δείτε την επιστολή που μας έστειλε στο Fanaripress.gr πριν ένα χρόνο περίπου.

Μετά το πέρας των 2,5 ετών από την παραλαβή του δήμου Πάργας από την παράταξη του κ. Ναστα Αντωνίου με την ονομασία (( δημοτική ενωτική πορεία)) έχουμε να καταθέσουμε τα κάτωθι, όσον αφορά την ανεξαρτοποιηση μας από την συμπολίτευση. πληθώρα προβλημάτων τα οποία έχουν συσσωρευτή λόγω μη σωστής διοίκησης, και προηγουμένων χρονών και τωρινών, είναι ο βασικός παράγων που μας οδήγησε στην πράξη αυτή. 

Θεωρούμε ότι η περιοχή μας, πρώην δήμος Πάργας (άγια Κυριακή- Πάργα-ανθούσα-τρίκορφο-άγια-λιβαδαρι) χρήζει άμεσης επίλυσης όλων αυτών, λόγω του τουρισμού πρώτα απ΄όλα και μετά επειδή νιώθουμε παρατημένοι τα τελευταία χρονιά. 

θεωρώντας λοιπόν ότι μπορούσαμε να βάλουμε ένα λιθαράκι κι εμείς στην επίλυση των ανωτέρω, αποφασίσαμε μέσω του συνδυασμού του κ. Νάστα Αντώνη και ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να μας εγκρίνουν με την ψήφο του ώστε να είμαστε μπροστάρηδες αυτής της δύσκολης κίνησης.

Προσπαθήσαμε με νυχιά και δόντια από θέσεις κλειδιά όπως αυτή του αντιδήμαρχου και αυτή του προέδρου του λιμενικού ταμείου να κάνουμε πράγματα τα οποία ήταν ακατόρθωτα ( και ας μην κοροϊδευόμαστε μάγος δεν είναι κάνεις), όπως και τελικά αποδείχθηκαν, αφού ήταν πολλές οι τρικλοποδιές που δεχθήκαμε.

 Η στήριξη που έπρεπε να έχουμε από τους ανωτέρους φορείς του δήμου δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό. 
 
Προσπαθώντας ξανά και ξανά και ζητώντας στήριξη από την διοίκηση, μας έριχναν στάχτη στα μάτια και με ψίχουλα η΄μάλλον με αέρα, μας καθησύχαζαν ώστε να συνεχίζουν ανενόχλητοι να κάνουν αυτά που οι ίδιοι πίστευαν φρόνιμα για εκείνους και τις δουλείες τους. 
 
Όπως καταλαβαίνετε, τίποτε δεν λειτούργησε σωστά, και αυτό φάνηκε από τα έργα που έγιναν στην περιοχή μας ( παρ΄ότι πάρα δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που τους επισημάναμε την σοβαρότητα της κατάστασης και τους κίνδυνους που ελοχευαν όλες αυτές οι απραξίες των έργων που ποτέ δεν έγιναν). 
 
Και όπως είπε κάποιος σύμβουλος της Πάργας, μάλλον θεωρηθήκαμε ο φτωχός συγγενής του καναλακιου, την στιγμή που σαν Πάργα προσφέρουμε περίπου το 65% ίσως και περισσότερα στον δήμο. 
 
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη απ΄όλους τους συμπολίτες μας όχι επειδή ανεξαρτοποιηθηκαμε, άλλα γιατί αργήσαμε να το κάνουμε. 
 
Πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα διεκδικήσουμε περισσότερα για την Πάργα άλλα και για το καναλάκι το οποίο θεωρούμε δήμο μας , και πρέπει να στηρίξουμε επίσης. 
 
Τέλος θα θέλαμε να απευθυνθούμε και να ζητήσουμε την συμπαράσταση των υπολοίπων συμβουλών της Πάργας ώστε να μας βοηθήσουν στο δύσκολο μονοπάτι που διαλέξαμε να ακολουθήσουμε θεωρώντας πάντα ότι τα << αγαθά κοπής κτώνται>> 
Οι δημ. σύμβουλοι 
 
1) Κόκκορης Πέτρος 
2) Πασχοδήμας Γεράσιμος

Τελευταία νέα

“Σαρώνει” και στο Διαδίκτυο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Τάσος Δράκος

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και εντυπωσιάζει, η άνευ προηγουμένου, ανταπόκριση...

Σε ένα μαντρί στα ορεινά της Φωκίδας κρυβόταν ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Ο βοσκός με το μαντρί τον πέρασε για ληστή...

«Παγωμένη» η κοινωνία της Άρτας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου...

Άρτα: Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία πατροκτόνου στους αστυνομικούς: Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος

Κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος από την Αρτα ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα...

Περισσότερα