Και ενώ η σχολική χρονιά έχει τυπικά ξεκινήσει, οι επισκευές στο ΕΠΑΛ Καναλακίου, μετά το σεισμό της 21ης Μαρτίου δεν έχουν ολοκληρωθεί, και όπως καταγγέλλουν οι γονείς, ο δήμος Πάργας αποφάσισε να γίνει ο αγιασμός και να ξεκινησουν τα μάθημα.

Οι γονείς, αγανακτισμένοι από τον συνεχή εμπαιγμό όπως μας λένε, και την αδιαφορία του κ. Ζαχαριά, με απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισαν να κινητοποιηθούν αύριο Δευτερά 28/9 στις 8:30 και να μην αφήσουν να γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο.

Έτσι και αλλιώς, όπως λένε, δεν πρόκειται να αφήσουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα, αν δεν ολοκληρωθούν οι επισκευές, και δεν εγγυηθούν οι αρμόδιοι για την καταλληλότητα του κτιρίου.

Σε επικοινωνία που είχε το fanaripress.gr με την διευθύντρια του σχολείου κ. Βάσσιου, μας δήλωσε ότι οι εργασίες δεν έχουν σταματήσει και ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μην μπουν τα παιδιά στο σχολείο λόγω επικινδυνότητας.

Το Fanaripress.gr επικοινώνησε και με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πρέβεζας κ. Απόστολο Κατσανάκη, οποίος μας δήλωσε ότι έχει σταλθεί από το δήμο έγγραφο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων το οποίο λέει ότι το ΕΠΑΛ είναι έτοιμο να δεχτεί τα παιδιά.

Στις φωτογραφίες που μας στέλνουν οι γονείς βλέπουμε ότι κάθε άλλο παρά έτοιμο είναι το το επαγγελματικό Λύκειο.

Ο κ.Ζαχαριάς σαν δήμαρχος και εκπαιδευτικός πήγε να δει σε τι κατάσταση είναι το σχολείο;

Να θυμίσουμε ότι οι επισκευές που έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι ξεκίνησαν αρχές Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζεται η αδιαφορία της νέας δημοτικής Παράταξης προς τους πολίτες του Δήμου Πάργας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here