Φίλες κ φίλοι δημότες Πάργας, σε δυό μέρες θα κληθούμε όλοι να εκλέξουμε δήμαρχο και παράλληλα προσανατολισμό του Δήμου Πάργας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Η απόφασή μας  ειναι κρίσιμη και σημαντική.
Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι οι γρήγορες και καινοτόμες λήψεις αποφάσεων για την ανάπτυξη του δήμου.

Η  “Δημοτική Ενωτική Πορεία” του δημάρχου Αντώνη Νάστα εγγυάται την ολοκλήρωση εγκεκριμμένων έργων στρατηγικού χαρακτήρα, όπως τα έχει τονίσει ο Δήμαρχος στις ομιλίες του επανειλλημένα.

Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή της Μαρίνας (αλιευτικού καταφυγίου) στη Λούτσα; Έχει!

Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή λιμενοβραχίονα στο λιμανι της Πάργας; Έχει!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή κέντρου ψηφιακής  καινοτόμων τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας για το  μύθο του
Αχέροντα και το Νεκρομαντείο; Έχει!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή του του κλειστού γυμναστηρίου Καναλλακίου.
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό  χαρακτήρα η κατασκευή ενός ποδηλατόδρομου από αμμουδιά σε Νεκρομαντείο;Έχει!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή η σύγχρονης υποδομής υδροδότησης του Καναλλακίου και της Πάργας;Έχει!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή του μεγάλου διαδημοτικου  έργου  της συλλογής, μεταφοράς και
επεξεργασίας των λυμάτων,  του πρώην Δήμου Ζαλόγγου  και των οικισμών Λούτσας
και παραλιών  Λούτσας. Έχει!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή της οδού σύνδεσης του Καναλλακίου με την παραλιακή;Έχει!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα  η ανάπλαση  πεζοδρόμηση του κέντρου του καναλλακίου;Έχει:!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Πάργας που έρχεται;Έχει!
Έχει ή δεν έχει αναπτυξιακό στρατηγικό χαρακτήρα η κατασκευή ψηφιακού μουσείου του Αχέροντα που έρχεται;Έχει!

Στην νέα αυτοδιοικητική περίοδο που έρχεται θα εργαστούμε ώστε να εφαρμοστεί ένα μοντέλο διοίκησης του δήμου που θα καθιστά συμμέτοχες τις επαγγελματικές κοινωνικές τάξεις, που θα καλούνται σε ανοιχτές συνεδριάσεις μαζί με τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και θα λαμβάνονται αποφάσεις σύμφωνες με την θέληση της πλειοψηφίας τους.
Θα εργαστούμε ώστε να διαμορφωθεί ειδικό μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από υπαλλήλους Καθαριότητας, Τεχνικών υπηρεσιών και Περιβάλλοντος για την άμεση επέμβαση και επίλυση προβλημάτων σε χρόνο παρόντα, άμεσο.
Θα εργαστούμε ώστε να διαμορφωθεί ειδικό γραφείο με τηλεφωνικό κέντρο που θα λαμβάνει όλα τα αιτήματα των πολιτών και θα τα προωθεί άμεσα στο ειδικό κλιμάκιο άμεσης επέμβασης του δήμου.
Θα εργαστούμε για την δημιουργία ειδικού γραφείου προσέλκυσης επενδυτών στο δήμο μας.
Θα εργαστούμε για την δημιουργία ειδικού γραφείου επιστημόνων γής και καλλιέγειας (γεωπόνων κ.λπ.), ώστε να παρέχονται άμεσα οδηγίες βέλτιστων καλλιεργειών και τρόπους προώθησης των παραγόμενων προϊόντων.!
Ειδική ομάδα μελών του δημοτικού συμβουλίου θα συνεδριάζει με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κάθε εβδομάδα, για την επίλυση όλων των προβλημάτων κάθε τοπικής κοινότητας.
Θα εργαστούμε ώστε οι μικτές συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου με την κάθε επαγγελματική ομάδα του δήμου μας να μεταδίδονται ζωντανά στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής, ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια λήψης των αποφάσεων.
Γι αυτά και πολλές άλλες καινοτόμες δράσεις που θα εργαστούμε από κοινού για την εφαρμογή τους,  αξίζει να στηριχθεί, ψηφιστεί η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ” του δημάρχου ΑΝΤΩΝΗ ΝΑΣΤΑ.!
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, για να αναπτυχθεί ένα καινοτόμο σχεδιο για τον δήμο Πάργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ