Μετά τo αποκλειστικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας Fanari Free Press για την δημιουργία μιας νέας ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης με επικεφαλής τον Βασίλη Κατσούκη και ομάδα συνδημοτών μας, έχουν πάρει φωτιά τα πολιτικά πηγαδάκια της περιοχής μας.

Η εφημερίδα μας έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστη στα χωριά και στα καφενεία και το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας είναι τεράστιο γιατί το πολιτικό εγχείρημα αυτό είναι κάτι εντελώς νέο που φέρνει πλήρη ανανέωση και που σηματοδοτεί πολιτικές αλλαγές και ανατροπές στον αυτοδιοικητικό χάρτη του Δήμου Πάργας.

Η κεντρική ομάδα του πυρήνα της Πρωτοβουλίας μένει επτασφράγιστο μυστικό και οι μόνες παρουσίες που έχουν εμφανιστεί δημόσια εκ μέρους του αρχικού πυρήνα, είναι η εκπαιδευτικός Κατερίνα Ντάση και η Όλγα Μπαρκαμπά.

Όπως ακούγεται από έγκυρες πηγές, οι συμμετοχές είναι σημαντικές και ηχηρές, ενώ καθημερινά διευρύνεται το ενδιαφέρον κι άλλων πολιτών να ενεργοποιηθούν για πρώτη φορά στα κοινά της περιοχής μας.

Τις κινήσεις και την δυναμική που αναπτύσσει ο Βασίλης Κατσούκης και η ομάδας του και στο διαδίκτυο, παρακολουθούν στενά οι πολιτικοί συνεργάτες της δημοτικής αρχής με έντονο προβληματισμό, ενώ ήδη από ό,τι φαίνεται από την κούρσα της αναμέτρησης, προηγούμενα σχήματα που γνωρίζαμε αναγκάζονται” να αποτραβηχτούν πολύ γρήγορα.

Το παιχνίδι όπως φαίνεται ζωηρεύει πολύ νωρίς και όπως όλα δείχνουν στην επόμενη δημοτική περίοδο θα έχουμε νέα πολιτικά πρόσωπα που θα δραστηριοποιηθούν στα κοινά και θα πάρουν τις τύχες του Δήμου μας στα χέρια τους, αφού ο “Κλεισθένης” αλλάζει τα δεδομένα που ξέραμε ως τώρα με τις εξουσίες που είχε ο δήμαρχος, που πλέον πρέπει να λειτουργεί πιο συλλογικά, πιο δημοκρατικά με πνεύμα σύνθεσης και συναίνεσης, όπου το δημοτικό συμβούλιο θα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο στην διοίκηση του δήμου.

Όπως μαθαίνουμε εντός του Νοεμβρίου θα δοθεί στην δημοσιότητα η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης, ενω ήδη έχει επιλεγεί το γραφείο – εκλογικό κέντρο σε σημείο επιτελικό στο Καναλάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ