Μία ακόμη παράταση ( την ένατη κατά σειρά) έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας για την ολοκλήρωση του έργου αποχέτευσης Δημοτικών Διαμερισμάτων και Οικισμών του Δήμου.

Η παράταση προθεσμίας δίνεται έως τις 31/12/2018 κι αφού είχε προηγηθεί απόρριψη αντίστοιχου αιτήματος που είχε καταθέσει και πάλι η εταιρία.

Το αιτιολογικό της υπηρεσίας είναι η αναμονή εξέλιξης δικαστικής διαδικασίας μεταξύ του Δήμου Πάργας και ιδιοκτητών του Λύχνου ώστε να είναι εφικτή η ολοκλήρωση κατασκευής αντλιοστασίων στην συγκεκριμένη περιοχή .

Εκτίμηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάργας είναι ότι το θέμα του κοινόχρηστου ή μη χαρακτήρα του δρόμου θα επιλυθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου οπότε ο χρόνος που απαιτείται για την ανάπτυξη εκ νέου του εργοταξίου και την εκτέλεση του υπολειπόμενου έργου είναι 4 μήνες.

Το έργο Αποχέτευση Δημοτικών Διαμερισμάτων και Οικισμών του Δήμου Πάργας ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2012 και περιλαμβάνει δημιουργία Δικτύου μήκους 45 χιλιομέτρων για την αποχέτευση των διαμερισμάτων Αγίας Κυριακής, Λύχνου Βάλτου, Ανθούσας, Τρίκορφου και Αγιάς, μετά των απαραίτητων φρεατίων επισκέψεως , συμβολής κ.λ.π.

Επίσης περιλαμβάνεται η κατασκευή 15 αντλιοστασίων με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και η κατασκευή 14 μικρών αντλιοστασίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ