Με μια μαζική συγκέντρωση στη πόλη της Πάργας, που είναι σίγουρα η μεγαλύτερη σε αυτή την προεκλογική περίοδο σε όλο τον Δήμο, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νέο Ξεκίνημα ολοκλήρωσε τον προεκλογικό αγώνα της.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα η ομιλία στο Καναλάκι, που με την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών έδωσε μια εικόνα για τις εξελίξεις που θα έρθουν.

Στην ομιλία του ο κ. Ζαχαριάς σε ένα πολυπληθέστατο κοινό εξέθεσε τις βασικότερες θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την Πάργα.

Χαρακτηριστικά ζήτησε από τους πολίτες της Πάργας και του Φαναρίου να επιλέξουν την σημερινή κατάσταση ή να εμπιστευτούν μια νέα και συγκροτημένη θετική πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση παρά τον πόλεμο λάσπης και παραφιλολογίας  στον οποίο επιδίδονται διάφοροι, το Νέο Ξεκίνημα απαντά με αυτοδιοικητικές προτάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη και που αποτελέσουν την βάση για την ανάπτυξη στο  τόπο.

Η ανάπτυξη αυτή θα πρέπει να διαχυθεί σε όλο τον Δήμο και σε κάθε τοπική κοινότητα.

Στο τέλος της ομιλίας πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση της πολυπληθέστερης ομάδας υποψήφιων δημοτικών συμβούλων με 27 συμπολίτες μας στην Δημοτική Ενότητα Φαναρίου και 14 στην Δημοτική Ενότητα Πάργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here