spot_img
ΑρχικήΠάργαΜΗΝΥΜΑ του Αντώνη Βασιλάκη.

ΜΗΝΥΜΑ του Αντώνη Βασιλάκη.

Δημοσιεύθηκε:

 

Φίλες κ φίλοι γειά σας.

Η εκλογική διαδικασία μήνες τώρα, ενέπλεξε άμεσα ή έμμεσα σχεδόν όλους τους δημότες του Δήμου Πάργας.
Η ανάδειξη νέου Δημάρχου κ νέου δημοτικού συμβουλίου ολοκληρώθηκε.
 Κάθε δημοσίευμα μου, κάθε δημόσια ανάρτηση σκέψεων, προτάσεων, προβληματισμών και θέσεων στα πλαίσια της εκλογικής διαδικασίας, είχε μια διαρκώς αυξανόμενη απήχηση σε όλους εσάς, που με ακολουθούσατε σε κάθε μου άρθρο,σε κάθε κατάθεση δημοσίου λόγου για τα τεκτενόμενα του Δήμου Πάργας.
Αυτό που έχω να σας πώ είναι οτι ο λόγος που με κινητοποιεί και παρεμβαίνω δυναμικά στα δημόσια πράγματα του δήμου Πάργας είναι η αγάπη μου για την ανάπτυξη της ιδιαίτερης πατρίδας μου, από την οποία ποτέ δεν απομακρύνθηκα παρότι ζώ στην Γλυφάδα Αττικής.
Ανεβαίνω συχνά στο χωριό μου και κρατάω άσβεστη την επικοινωνία με τους συνδημότες Πάργας και τους ανθρώπους της. Γνωρίζω βαθιά την δομή της τοπικής αυτοδιοίκησης καθότι παρέχω υπηρεσίες ως  Φυσικός Περιβαντολόγος στο Δήμο  Β-Β-Β Αττικής επί 20 αετία.
Αυτό βέβαια που με κινητοποιεί περισσότερο απ΄όλα είναι η βαθιά μου πεποίθηση οτι μπορεί η περιοχή μας, ο Δήμος Πάργας  μας , με τις αστείρευτες ομορφιές της και τον πολυεπίπεδο πλούτο της , να γίνει αληθινά και χωρίς υπερβολές, ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός της Ελλάδας και όχο μόνο, με την ανάληψη πρωτοβουλιών χωρίς παλινοδίες και πισογυρίσματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Είμαι πεπεισμένος οτι ο κόσμος, οι δημότες Πάργας είτε ζουν εντός είτε εκτός των ορίων του δήμου, διατηρούν άσβεστη την επιθυμία να δούν τον τόπο τους να αλλάζει, να αναπτύσσετε, να προοδεύει πραγματικά.
Αυτή την ώρα δεν θα πώ περισσότερα, γιατί με την εκλογή του Νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, η πρωτοβουλία των κινήσεων και των ενεργειών  ανήκει σ αυτούς.
Τους ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο έργο τους, έτσι ώστε να υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις προσδοκίες του λαού του Δήμου Πάργας απάκρη σε άκρη.
Θα είμαστε δίπλα τους.
Ευχαριστώ θερμά όσους με ακολούθησαν στο δημόσιο λόγο μου. Ευχαριστώ διπλά όλους όσους με κριτικάρανε καθότι ποτέ δεν ξεφύγανε από τον απαιτούμενο σεβασμό του δημόσιου λόγου .
Ευχαριστώ θερμά όλους αυτούς που εκτοξεύσανε την αποδοχή των δημοσιευμάτων μου στις 15.000 πολίτες αναγνώστες! Θα συνεχίσουμε να αγωνιούμε για τον δήμο μας και την πορεία του.
Με σεβασμό σε σας, ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ-ΦΥΣΙΚΟΣ.

Τελευταία νέα

“Σαρώνει” και στο Διαδίκτυο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Τάσος Δράκος

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και εντυπωσιάζει, η άνευ προηγουμένου, ανταπόκριση...

Σε ένα μαντρί στα ορεινά της Φωκίδας κρυβόταν ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Ο βοσκός με το μαντρί τον πέρασε για ληστή...

«Παγωμένη» η κοινωνία της Άρτας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου...

Άρτα: Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία πατροκτόνου στους αστυνομικούς: Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος

Κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος από την Αρτα ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα...

Περισσότερα