Η παράταξη του κ. Νάστα από την πρώτη στιγμή της εκλογής της, έδειξε αποφασισμένη με διάφορες καινοτόμες ιδέες να αναδείξει περισσότερο την Πάργα, και να βελτιώσει τις συνθήκες των πολιτών του Δήμου.
Το επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει ο δήμος, δεν έχει να ζηλέψει κανένα ερευνητικό κέντρο στην Ευρώπη.
Η τελευταία καινοτομία του δήμου, ήταν να στολίσουν την άγκυρα στο κέντρο της Πάργας με κάδους σκουπιδιών.
Όπως μας λένε οι κάτοικοι, οι λιγοστοί τουρίστες που επισκέπτονται την Πάργα έχουν ενθουσιαστεί με το όμορφο θέαμα, και δεν σταματούν να βγάζουν φωτογραφίες ανάμεσά σε κάδους και την άγκυρα.
Μάλιστα έχει αρχίσει ήδη να γίνεται γνωστή η πρωτοποριακή ιδέα από τους τουρίστες μέσω Facebook και Twitter.
Οι κάτοικοι της Πάργας αναρωτιούνται γιατί ο δήμος δεν θέτει υποψηφιότητα για Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, για να δοθεί η ευκαιρία να επιδείξει την πολιτιστική ζωή και την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.