Μια ακόμη παράταση, έως τις 31/8/2018 δόθηκε στο πολύπαθο έργο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Φαναρίου με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας.

Το συμφωνητικό για την κατασκευή του έργου υπεγράφη την 04/06/2004 με προυπολογισμό 886.359,91 ευρώ και για διάφορους λόγους μέχρι σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Το συνολικό έργο αποτελείται από την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου καθώς και την αποπεράτωσης των γηπέδων και του περιβάλλοντα χώρου το οποίο έχει ολοκληρωθεί.

Η χορήγηση της παράτασης αφορά το πρώτο υποέργο για την ολοκλήρωση του οποίου απομένουν υδραυλικά -ηλεκτρολογικά έργα, να τοποθετηθούν εξωτερικών κουφώματα καθώς και η διαμόρφωση δαπέδων , καθισμάτων και λοιπού εξοπλισμού προκειμένου αυτό να καταστεί λειτουργικό.

Καθυστερήσεις στις πληρωμές οδηγησαν τον ανάδοχο να ζητήσει παρατάσεις οι οποίες και έγιναν αποδεκτές από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η νέα αίτηση του αναδόχου έγινε με αιτιολογικό την αναμονή της έγκρισης πιστώσεων για την ολοκλήρωση του έργου.

Η Δημοτική αρχή υπέβαλε τεχνικό δελτίο στις 29-5-2017 προς το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης μέσω της Περιφέρειας Ηπείρου με το οποίο ζητά ποσό 252.310,19 € το οποίο και απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου.

Το ποσό έχει εγκριθεί ωστόσο απαιτείται ένα χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση των εργασιών το οποίο και έδωσε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ