spot_img
ΑρχικήΠάργαΝτροπή!! Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» επιτέθηκε απρόκλητα με χυδαίο...

Ντροπή!! Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» επιτέθηκε απρόκλητα με χυδαίο σχόλιο σεξιστικού περιεχομένου στην Ελένη Κολιοφώτη!!

Δημοσιεύθηκε:

 

Με ανάρτηση της στο προσωπικό προφίλ στο Facebook η κ. Κολιοφώτη καταγγέλλει υποψήφιο με τη δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον κ. Νίκο Ζαχαριά, απρόκλητη επίθεση με χυδαίο σχόλιο σεξιστικού περιεχομένου, εκθέτοντας ,με αυτόν τον τρόπο, ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπειά και προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή, ως ανθρώπου , γυναίκας , μητέρας , και εκπαιδευτικού.

Αυτό το επίπεδο και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλους, συμπεριλαμβανομένης της δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα». Ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

Η απίστευτη χυδαιότητα του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου, επιβάλλει την άμεση αντίδραση της Δικαιοσύνης, και κυρίως την απόλυτη καταδίκη και απομόνωση, από την παράταξή του κ. Ζαχαριά.

Δείτε την ανακοίνωση της κ. Κολιοφώτης!

Σήμερα, Σάββατο 18-05-2019, υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλή τον κ. Νίκο Ζαχαριά, δημοσίως και μέσω ανάρτησης στο Facebook, παρεμβαίνοντας σε σχόλιο τρίτου προσώπου που αναφεροταν σε μένα , επιτέθηκε απρόκλητα εναντίον μου, με χυδαίο σχόλιο σεξιστικού περιεχομένου εκθέτοντας ,με αυτόν τον τρόπο, ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπειά μου και προσβάλλοντας την τιμή και την υπόληψή μου, ως ανθρώπου , γυναίκας , μητέρας , και εκπαιδευτικού.
Κατανοώ απόλυτα το γεγονός, ότι λόγω της πολυεπίπεδης και εθελοντικής μου προσφοράς , καθώς και του , έως σήμερα, έργου μου στην τουριστική και πολιτιστική προβολή του Δήμου Πάργας , αποτελώ τη δεδομένη στιγμή επίκεντρο πολιτικών επιθέσεων, όμως δεν εννοώ να αποδεχθώ ότι η πολιτική αντιπαράθεση μπορεί να υποβιβάζεται σε τοξικό επίπεδο το οποίο θίγει συνειδήσεις και σπιλώνει αξιοπρέπειες.
Επιπλέον λόγω της μικρής ακόμη διάρκειας της προεκλογικής περιόδου που υπολείπεται, καθώς και του αυξημένου αριθμού των υποψηφίων για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, οφείλουμε όλοι να προστατέψουμε το πολιτικό κλίμα από ενέργειες που το δηλητηριάζουν και καθιστούν αδύνατη τη συνεννόηση των δημοτικών παρατάξεων, υποθηκεύοντας με τον τρόπο αυτόν το μέλλον του Δήμου μας.
Είμαι υποχρεωμένη προς υπεράσπιση όλων των γυναικών–υποψηφίων συμβούλων ανεξαρτήτου παρατάξεων- αλλά και της προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής μου τιμής και αξιοπρέπειας να ζητήσω από τη Δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» να καταδικάσει δημόσια και απερίφραστα τέτοιου είδους πρακτικές.
Δηλώνω ότι, εκτυπώσεις από το Facebook με όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω και το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου είναι στη διάθεση της παρατάξεως, καθώς ο εν λόγω «κύριος» πιστεύοντας ότι μπορεί να διαφύγει των ευθυνών που δημιούργησε η πράξη του , διέγραψε –μετά από αντιδράσεις-το σχόλιό του.
Δηλώνω επίσης ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για κάθε ποινική και αστική αξίωση που διατηρώ εναντίον του και αναμένω τη δημόσια συγνώμη του απαιτώντας παράλληλα να αιτιολογήσει την πράξη του.

Τελευταία νέα

Πάργα: Μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο

Τη μελέτη για ήπιες παρεμβάσεις-ευπρεπισμού αποκατάστασης λιθόστρωτου για την ασφαλή περιήγηση στο Κάστρο της...

Eυθύνες και τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο εισηγούνται οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος

Eυθύνες και συνακόλουθα τσουχτερό πρόστιμο στην Περιφέρεια Ηπείρου για την περιβαλλοντική καταστροφή στο Λούρο...

Πάτρα: Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση που πάσχει από καρκίνο στο μάτι και πρέπει να χειρουργηθεί στη Γερμανία

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που...

Τριμελής Επιτροπή Γιατρών: Προς κατάρρευση το νοσοκομείο Άρτας

Στα σημαντικά προβλήματα που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει  το Νοσοκομείο Άρτας εστιάζει με νέα...

Περισσότερα